Стегнато тяло на 75 - тайната на Шер

Певицата разкрива как се грижи за себе си
26 яну 2022 20:15, Дарена Найденова
23
Стегнато тяло на 75 - тайната на Шер
БГНЕС

Фитнес режимът на Шер не е за всеки. Той изисква огромна концентрация и отдаденост.

 
Преди няколко дни 75-годишната изпълнителка сподели какви упражнения прави, за да поддържа фигурата си в оптимална форма. В социалните мрежи тя написа, че току-що се е прибрала от тренировки, изпълнени със зумба, йога, седене на стена и упражнения за корем. Шер обаче не спря дотук, допълвайки към всичко това и степ клас, който ще се проведе след няколко дни заедно с още упражнения по йога и концентриране върху различните групи коремни мускули.
 
Шер разкри, че приятелка на нейна приятелка е направила странен коментар относно най-новата реклама на певицата за M.A.C. Cosmetics. Дамата е казала, че звездата все още ходи по същия начин, по който е ходила и в младите си години. В рекламата Шер си партнира с младата изпълнителка Saweetie, като двете разкриват какви рискове са поемали заради красотата и какви са тайните на вечната младост.
 
Докато говори за кампанията си, Шер спомена и емблематичните си черни кичури, заявявайки че те са тук, за да останат.
 
„Сивите коси може и да отиват на някои момичета, но аз няма да оставя косата ми да посивее“, категорична е тя.
 
Все пак философията ѝ за красота е трябвало да се промени през годините. В днешно време Шер предпочита да се разхожда с чисто и свежо лице, вместо да слага тежък грим, особено когато ходи на фитнес.
 
Говорейки за фитнес, Шер обича да ходи на зумба, която е с доказани ползи за подобряване не само на фигурата, но и на настроението. Упражненията се провеждат в група на фона на забавна и приятна музика. По време на зумбата се горят между 350 и 600 калории, като в нея от време на време се включват и фитнес упражнения.
 
Още за режима на Шер ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този отвратителен либерастичен от па дък на снимката е един от най-големите ур оди с които трябва да се справяме ежедневно и да внимаваме да не ни го набиват в очите. Или на децата ни!
13
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен /14/ :..-Платила е на доста добър пластичен хирург,това е !..-УМЕРЕН ботокс в джуките, с мярка в скулите и долната челюст,добре опъната кожа на шията,..скъпа перука...И така..."Грозното пате" са превърнало в "Бял лебед"../ в оригинал може и да е плешива,знаете,че възрастните жени оплешивяват отгоре,БЕЗ РАЗБИРА СЕ ДА ИМАТ каквато и да е ВИНА !.."Се ла ви"../
12
1
 
4
 
! Отговори
ФЕН преди 2 години
Дали е живяла някога нормално?!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Операциите й или са направени с много вкус и мярка, или структурата на лицето й е подходяща, или и двете - не знам, но вече е станала пластмасова в мимиките.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, станеш ли бабичка и дядка, стегнато няма, но всички това ни чака. Разбира сесупер е, ако човек може да изглежда във форма и добре, но все пак без фотошоп си остава един възрастен човек. Но да сме живи и здрави и ние да се сбръчкаме.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егаси некрофилската статия!
8
1
 
4
 
! Отговори
кълванч татлъсес преди 2 години
шери искам да те заплодя
7
5
 
7
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Много красива жена. И на 75 години пак е красива. Късмет е за всеки да изглежда така на нейните години. Велика като жена и музикант.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 5-6 ракии и 2-3 бири,по-голема убавица от нея нема да има!
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В пластичните операции е тайната.
4
2
 
26
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
На 75 г. Тайната и е в хилядите пластични операции ...
3
1
 
12
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Това на макарончо, новата страст ле е...
2
2
 
19
 
! Отговори
Малий преди 2 години
Да живеят пластичните операции! Е пък нашта Лили е поне едно стъпало отгоре!
1
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОТ КАКТО ГЛЕДАХ ЕДИН КЛИП КАК ЕДНО ЧУДОВИЩЕ СЕ ГРИМИРА! ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА НИЩО! НАЧИ АМА ЧУДОВИЩЕ И ТУРИ ПОЛОВИН САНТИМЕТЪР ГРИМ И СТАНА ОТ ЗВЯР НА КРАСАВИЦА :D НЕ Е ШЕГА! ШЕР ДА СЕ ПОКАЖЕ БЕЗ ГРИМ