Въпреки скандалите: Крис Нот отново е със съпругата си

Актьорът се опитва да се помири с близките си
28 яну 2022 14:28, Петя Славова
5
Въпреки скандалите: Крис Нот отново е със съпругата си
Снимка: БГНЕС

Крис Нот се опитва да бъде примерен съпруг и да върне съпругата и семейството си. Съпругата му Тара Уилсън отсъства от дома за известно време, обикаляйки Америка през коледните празници заради обвиненията, че актьорът е посегнал сексуално на няколко жени. Историите са от преди много години, а той твърди, че е било по взаимно съгласие. Въпреки това, един инцидент се е случил по време на брака му, три години след сключване на брака с Тара.

Двойката изглежда обаче се опитва да оправи нещата. В сряда Нот беше забелязан да пазарува в магазин за хранителни стоки в Лос Анджелис, а преди това се разхождаше с Тара и момчетата - Орион е на 14 години, а Кийтс е на една година, съобщава "Дейли мейл".

Това е първият път, когато 67-годишният Нот е видян в компанията на семейството си след обвиненията. Крис носи брачната си халка, но 39-годишната Тара не. Те се опитват да се върнат малко към нормалността след скандала, който в момента тормози Крис, разказват техни близки. Уволнен от сериала, в който участва – „Закрилникът”, по принцип той остана и без подкрепата на колегите си.

Тара е била в относително добро настроение, докато разговаряла със съпруга си, разказаха очевидци.

Общо четири жени се оплакват, че са били нападнати от актьора, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой прави ли разлика между изневяра- която е по взаимно съгласие между двамата и сексуално посегателство?Да, изневерил е сигурно човека. Не е хубаво.Но, чак да е имало сексуално посегателство срещу тези жени.Хайде, вече манджата се претопли прекалено много.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки сърбеж минава... За съжаление!