Стилът на Кейт Бланшет - от елегантен костюм до ефирна рокля

Актрисата привлече вниманието на наградите "Гоя"
18 фев 2022 22:50, Дарена Найденова
2
Стилът на Кейт Бланшет - от елегантен костюм до ефирна рокля
Getty

Всяка година наградите „Гоя“ отличават най-добрите представители в испанското кино, празнувайки режисьорското и актьорското майсторство на страната. През 2022 година обаче беше въведена нова, неконкурентна награда, която разширява обхвата на наградите до международни води. Първата носителка на интернационалната чест беше не някой друг, а носителката на „Оскар“ Кейт Бланшет.

Талантът на Испания се събра в операта Palau de les Arts Reina Sofia във Валенсия на 13 февруари, като преди това разходи по червения килим дизайнерското си облекло. Самата Бланшет избра Armani Prive, изглеждайки великолепно в рокля с високо деколте, кристални ресни, спускащи се до пода и драпиращи се около ръцете.
 
Разрез на корсажа добави съвременен щрих към иначе вдъхновения от 20-те години дизайн, докато прибраната назад коса и минималното количество бижута на актрисата поддържаха визията царствена.
 
Други членове на Холивуд, които пристигнаха на червения килим, бяха Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, която избра люлякова визия от Chanel. Многоетажната рокля, извадена направо от дефилето за пролет/лято '22, беше класически женствена, състояща се от право деколте и стегната талия, допълнени от дълга пола и бродерия от рози.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"наградите Гоя"?...Надявам се да не са се заиграли с името на тоя велик художник !...Може би са искали да ги нарекат "наградитеГЕЯ"..?...Но както и да е,СУМАТОХАТА си е.."ПО ПРАВИЛАТА"..-Снобария,фукария,циииркаджилък..