Зоуи Кравиц повдига завесата над новата си връзка с Чанинг Тейтъм

Актрисата говори и за развода си, и за откриването на себе си
20 фев 2022 18:40, Дарена Найденова
7
Зоуи Кравиц повдига завесата над новата си връзка с Чанинг Тейтъм
БГНЕС

Зоуи Кравиц е готова да продължи с живота си. 33-годишната актриса застава на корицата на мартенския брой на списание ELLE и говори открито за брака и развода си с Карл Глусман. Кравиц подава молба за развод пррез януари 2021 година, само 18 месеца след сключването на брак. Въпреки раздялата, Зоуи все още вярва и твърди, че „Карл е чудесно човешко същество“.

„Разводът не беше толкова заради него, а заради самата мен и това да се науча как да си задавам въпроси относно самоличността си. Все още откривам себе си и това е нормално. На това пътешествие съм поела в момента“, казва актрисата пред ELLE.

За връзка между Кравиц и Глусман се заговори през октомври 2016 година, като двамата се женят през юни 2019-а в парижкия дом на бащата на булката Лени Кравиц. Нещата обаче не потръгват и Зоуи подава молба за развод година и половина по-късно, като раздялата става окончателна през август 2021 година. Двамата твърдят, че остават приятели и винаги ще се надяват другият да е добре и да намери това, което търси в живота.

През септември актрисата от „Малките големи лъжи“ каза в интервю за списание Another, че „разделите са тъжни, но също така са красиво нещо“. Допълва, че моментът, в който се чувстваш едновременно съсипан от загубата на нещо и развълнуван от предстоящите моменти, е много объркващ и странен. Въпреки това Кравиц е готова за всичко, което ѝ предстои и смята, че сега е най-добрата версия на себе си.

Още за Зоуи можете да четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
АНонимен преди 2 години
Монке Монке
3
0
 
16
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Благодарен съм до сълзи- откога чакам поедигането на тая завеса мааале мале...
2
1
 
7
 
! Отговори
555 преди 2 години
Толкова будно се интересуваме от 8 млрд население, кой с кого се ***
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че баща ѝ е известен, иначе щеше да работи в някоя верига за бързо хранене с тази физиономия на пекинез