Звезден фитнес - Блейк Лайвли разкрива как тренира

Актрисата е в префкетна форма за новия сезон
10
Звезден фитнес - Блейк Лайвли разкрива как тренира
БГНЕС

Всички ние разполагаме със същото количество часове като Блейк Лайвли, което означава, че нямаме никакво извинение да пропускаме тренировките.

 
Докато актрисата винаги е зашеметявала на червения килим, нямаше как да не отбележим колко силна и уверена изглежда тя при последните си изяви. Независимо дали ще облече прекрасен лилав гащеризон на премиерата на The Music Man на Бродуей, или ще избере леденосин тоалет от пола и бюстие на Седмицата на модата в Ню Йорк, 34-годишната Лайвли на практика превърна червения килим в своя личен подиум.
 
Въпреки че стегнатото тяло на Блейк несъмнено е амбициозна цел, то също донякъде е постижимо, ако сте готови да се отдадете на процеса. Поне така твърди личният треньор на актрисата Дон Саладино.
 
В интервю за Е!News Саладино – който също тренира и съпруга на Лайвли Райън Рейнолдс, както и Ан Хатауей и Себастиан Стан – разкри защо Блейк изглежда толкова фантастично напоследък. „Мисля, че тя сега започва да разбира колко е важно да сме последователни. Тя не е по-различна от всеки друг човек, когото познавате. Тя е майка. Тя е човешко същество. Само защото е знаменитост, не означава, че нейните тъкани, мускули или кости са по-различни“, казва треньорът.
 
Това означава, че Лайвли си прави списък с приоритети, в който включва и отговорностите за ръководенето на компанията си Betty Buzz, актьорските ангажименти и отглеждането на трите си дъщери с Рейнолдс – Джеймс (6), Инес (5) и Бети (2).
 
„Невинаги е лесно. Както и тя ще признае, в някои дни децата ѝ може да са будни цяла нощ или нещо се случва точно както при другите майки. Аз обаче наистина вярвам, че успехът на Блейк напоследък се дължи на усилието да отдели време и да покаже най-доброто от себе си“, казва Саладино. Той допълва, че актрисата не се отказва пред трудностите, които ѝ се изпречват на пътя, а се опитва по всякакъв начин да продължи напред.
 
Още за режима на актрисата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Креватна гимнастика.
3
1
 
2
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
Красива не е,но е симпатяга - каква ли е в кревата?
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е това?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая става. Не повече от месец.