Радост Тодорова на 27, няма търпение да стане майка

Моделът говори открито за опитите инвитро и проблемите с фертилитета
16 апр 2022 20:11, Иванка Гъркова
17
Радост Тодорова на 27, няма търпение да стане майка
IStockphoto

Радост Тодорова, която очаква първото си дете, направи своеобразна равносметка за нейната изминала година. Моделът стана на 27 години на 15 април и сподели как се чувства като бъдеща майка. 

„Вече на 27! Беше най-трудната ми изминала година, но и най-хубавата“, написа половинката на футболиста Георги Костадинов.
 
Бременната красавица качи една снимка, на която я виждаме с букет в ръка и нейното наедряло коремче. За специалния повод тя е избрала туника в цвят мента, която е с ефектни драперии в долната си част.
 
„... А за следващата си пожелавам само здраве и всичко да се развие добре с бебчо, да имаме повече семейно време заедно с Георги и да станем най-сетне мама и тати“, добави Радост Тодорова.

Радост Тодорова призна за перипетиите по пътя към мечтаното бебе

 
Миналия месец моделът, който ни представи на Мис Вселена през 2015 г., разкри, че е бременна. И същевременно призна, че със своята половинка са срещнали трудности по пътя на зачеването. Тя спечели симпатиите на свои последователи, разказвайки, че е преминала през не едно инвитро.
 
„Много силни емоции ме заливат... много! Една любов, две души, три инвитро процедури, четири инсеминации и пет години бяха нужни, за да ме побутват едни мънички бебешки крачета в коремчето... и да бие сърчицето на нашето детенце!“, написа тя и изтъкна, че е имала близнаци, но едното е спряло да се развива.
 
Още за Радост Тодорова и нейната мечтана бременност четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
До статията ми навяв преди 2 години
Така е, за съжаление, дори да си нямал лоши намерения.Правим си равносметката когато вече ги няма. Майка ми така си замина, очаквайки брат ми и семейството му да се появят от някъде и да ги види макар и за една минута.А те заминаха извън България когато нашите бяха на възраст,когато всичко можеше да се случи и не беше изненада,че се случи.Само че те бяха изненадани, сякаш някой е обещавал да изкарат до100 г.Такива ми ти работи и ние сега сме само двамата,а децата едва ли се замислят, че един ден
13
3
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Да са живи и здрави племенниците ти, а зет ти ще си пати точно от момчето.Сега ще го качи на главата си отгоре, ще пренебрегва момичетата и след време на техните ръце ще легне. Има един етнос, дето само момчето е "наша гордост", ако ще и последният калпазанин да излезе.И то защото продължавало рода.Продължава грънци, само много важното фамилно име, сякаш е Айнщайн.Не бих го търпяла тоя,още след второто момиче като се размрънка и му давам пътя да си търси инкубатор да му вдига смачканото самочувс
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф,тая грозотия едва 5 години е чакала, за да забременее - и то ин витро. А колко български двойки има, които от години нямат деца.
11
1
 
3
 
! Отговори
До9 преди 2 години
То за това ромската общност имат много силни паразитни гени. Всичко е толкоз несправедливо в този живот.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък и гpoзoтия е тая на всичкото.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 27 години щяла да бъде майка пък тая.. една пък забременя ин витро и роди момиченце на 38 години. Да не говорим, че има двойки - мъже и жени, които са много над въпросните години на тая, и които копнеят да имат по естествен начин деца (а не чрез ин витро). Да не говорим, че изкуствено оплодените яйцеклетки биват унищожавани след процедурата, но на такива като тая кухо ухилената въобще не им пука.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжът на сестра ми я изтормози, докато му роди момче. Имат три момичета и сега четвъртото ще е момче, най-после. Вече хемороиди в напреднал стадий получи от тези раждания.
7
6
 
2
 
! Отговори
пецата преди 2 години
prirodata si znae rabotata i koito trqbva 6te zabremenee po estestven pat, koito nosi vredni geni koito NE trqbva da predava na pokolenieto si , to organizma sam izklu4va tazi opciqIN-vitro e na4in da imame v bade6te masovo nasledeni vredni geni i bolna naciq
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не желая да съм сънародник нито с героите на статията, нито с авторите на предишните коментари!
5
2
 
17
 
! Отговори
Статията ми навява преди 2 години
спомени. Липсва ми милата ми майчица. До 15-тата си годишнина живеех на село и всеки ден си бях при мама. После като станах гимназист в града, а и студент, виждахме се по празници и ваканции. После като се ожених, работа, деца, жена...в града...и почти не си ходихме на село. Почти не се виждахме. В годината един път ни идваше на гости и това беше. Почина преди 15 години. Ще си я запомня с гумените галошки, с три номера по-големи, с които шляпаше из двора. ПОЧИВАЙ В МИР!
4
3
 
7
 
! Отговори
В нашия род нямаме преди 2 години
такива репродуктивни проблеми. Моята баба е хитът в рода ни. Родила 10 деца, сред които и баща ми. Пет са починали като деца. И останали само 5 живи. Е, вече са възрастни, всички са над 70-годишни.
3
4
 
10
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Майка ми ме е родила, когато е била на 19 години. Била втори курс студентка, запознали са се с баща ми, той е била на 21 г., току-що излязъл от казармата. На 23 г. станал татко. После майка ми на 23 г. родила брат ми, после на 27 г. и сестра ми. На 27 г. с три деца. Живеехме си що-годе добре, не бяхме от най-богатите. Средно положение. Нашите се трепеха от работа, за да ни издържат и тъй. Ся са възрастни. Е, баща ми почина.
2
0
 
18
 
! Отговори
Коя преди 2 години
по дяволите е тази и трябва ли да знаем това?!?Прекалявате вече, вЕрно сте ***!!!!
1
8
 
3
 
! Отговори
Anonimna преди 2 години
Честито!