Шон Пен съжалява за Лейла Джордж: Унищожих брака си!

Двамата са вече официално разведени, бяха заедно от 2016 г.
28 апр 2022 15:02, Петя Славова
14
Шон Пен съжалява за Лейла Джордж: Унищожих брака си!
Снимка: БГНЕС

Носителят на Оскар Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж вече са официално разведени. Онлайн медиите TMZ и People цитират съдебни документи, според които съдията е подписал решението за развод миналия петък.

60-годишната холивудска знаменитост и 31-годишната му колежка са двойка от 2016 г. Те се ожениха през юли 2020 г., а през октомври 2021 г. Джордж подаде молба за развод. Причината за раздялата им са "непреодолими различия", които се превърнаха в най-често използвания мотив за раздяла в Холивуд, поне в съда. Нито един от съпрузите не е търсил издръжка от другия.

По-рано този месец звездата от „Реката на тайните“ даде интервю за Hollywood Authentic за документалния си филм за руската инвазия в Украйна. В разговора обаче той реши да „открехне завесата” към личния си живот, споделяйки повече за проваления си брак.

„Лейла е жената, в която съм лудо влюбен, но рядко виждам, след като провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години не се грижа за личния си живот. Не съм ѝ изневерявал по никакъв начин, но твърде дълго мислех, че присъствието ми другаде е по-важно от присъствието ми до нея. Наскоро изпаднах в тежка депресия, причинена от „ерата на Тръмп“... Гледайки новините, бях толкова отчаян, че в 11:00 сутринта пиех алкохол и вземах хапчета за сън, след като бях будувал цяла нощ“, разкри актьорът, цитиран от БГНЕС.

„Младите, красиви и мили жени, които са минали под венчилото с по-възрастни мъже, не искат да се събуждат сутрин, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цяла нощ, гледайки телевизия за случващата се в света лудост. Също така не е добре да чуете думите: „Добро утро, миличка! Мисля да припадна за няколко часа, за да се махна от всичко това“, казано под действието на поредния тоник с водка в комбинация със сънотворни“, обясни Пен.

Той определи пред медиите бившата си съпруга като най-добрата си приятелка, като подчерта, че тя е най-вдъхновяващата жена, която е срещал.

Джордж е дъщеря на актьорите Винсент Д'Онофрио и Грега Скаки. Шон Пен беше женен за поп кралицата Мадона от 1985 до 1989 г. и актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин и Русия са виновни за брака му.
9
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 1 година
Това момче цял ден стои да следи в кафето. Утре ще му занеса закуска
8
0
 
0
 
! Отговори
Да не говориш за преди 1 година
Онзи с пембяните маратонки
7
0
 
2
 
! Отговори
Bili преди 1 година
тоя е представител на цру в холивуд....
6
0
 
6
 
! Отговори
В. преди 1 година
Готин п.и.ч. не изневерява и не досажда. Е, малко приема тв новините сериозно пък истинската любов пропуска. Всеки си има недостатъци
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали иска да отива да воюва срещу Русия в Украйна? За какво му е жена тогава, да заминава там, лесно е от екрана да се правиш на мачо
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не познавам щастливи семейства, в които има бой.
3
3
 
11
 
! Отговори
Алкохолист преди 1 година
И заради Тръмп пиех преди. Сега пия заради Путин.
2
4
 
10
 
! Отговори
158 преди 1 година
Тръмп му бил виновен.. хахаха .. Какво намират у тоя, не знам..
1
0
 
9
 
! Отговори
Преход преди 1 година
Шон Пен на младини беше луд побойник, после реши да става светец и да се товари с кахърите на целият свят. Дори мадама като Шарлиз Терън го заразя, защото отиде в тази крайност. Прекален светец и на бога не е драг.