Поведението на Амбър Хърд в съда - като цитати от игрални филми

Показания й срещу Джони Деп породиха спор в мрежата
8 май 2022 14:48, Петя Славова
46
Поведението на Амбър Хърд  в съда - като цитати от игрални филми
Снимка: БГНЕС


Журналистката Алана Мастранджело направи неочакван паралел между показанията на актрисата Амбър Хърд и цитати от игрални филми, съобщи Page Six.

Публикацията й предизвика широк открик в мрежата, предава БГНЕС.

На четвъртата седмица от процеса между Амбър и бившия й съпруг Джони Деп подсъдимата актриса най-накрая започна да свидетелства. Тя вече направи редица гръмки изявления. Според актрисата Джони многократно я биел, включително поради пристъпи на ревност, и й забранявал да се появява във филми със секс сцени. Хърд също твърди, че Деп й е изневерил веднага след сватбата и веднъж я изнасилил с бутилка алкохол.

Показанията на звездата на "Аквамен" бяха следени отблизо от репортерката на Breitbart News Алана Мастранджело. Тя обърна внимание на факта, че много от репликите на Амбър наподобяват цитати от игрални филми. Журналистката сподели наблюденията си в Twitter. Например Хърд каза под клетва следното: "Когато бях до Джони, се чувствах като най-красивата жена на света. Но след това той изчезнаше и това чувство също изчезна." Тези думи на Мастранджело напомниха фразата на героинята Гуинет Полтроу във филма "Талантливият мистър Рипли": "Това е нещото с Дики... когато той е наоколо, изглежда, че слънцето грее точно върху теб и е страхотно Но тогава той те напуска и става много студено".

Мнозина се съгласиха, че фразите имат нещо общо помежду си, но според други са малко сходни. "Разбирате ли, че всеки, който е бил в подобна връзка, би описал партньора си така?", написа един от потребителите на социалната мрежа.

Мастранджело обаче даде и други примери. И така, историята на Амбър за падането на мръсен килим по време на схватка с Джони ("В този момент си помислих: как изобщо се озовах тук? Защо седя на този мръсен килим? За първи път забелязах колко е мръсен") е като сцената с дискусия за мръсния килим в сериала на Netflix "The Cleaner: The Story of a Single Mother".

Също така думите, които Хърд приписва на Деп (че предпочита да му отреже ръката, отколкото да я вдигне на жена си) напомнят на думите на героинята на Кейт Уинслет в минисериала „Милдред Пиърс“.

Теорията на Мастранджело раздели интернет общността на два лагера. Някои приемаха предположенията й доста сериозно, други ги смятат за "изсмукани от пръстите", дори да допускат, че Хърд е нечестна в показанията си.

Припомняме, че Джони Деп заведе дело за клевета срещу Амбър Хърд заради статия, в която тя говори за преживяно домашно насилие. Изявленията на актрисата доведоха до факта, че Деп всъщност беше "забранен" в Холивуд и той загуби много рекламни договори и филмови роли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двамата са ***. Амбър е издивяла, защото постоянно трябва да търси начин как да оцелява в Холивуд и лесбийка ли каква не става за пари и роли. Джони пък никога не ми е било ясно как е станал толкова известен и уж секс символ, нито е красавец, нито с нещо впечатляващ. Те са се събрали и двамата едни и същи, а може и да се чудят как да вдигнат шум около себе си.
26
0
 
0
 
! Отговори
Неминон преди 1 година
До Анонимен - от гледна точка на "Аквамен - 2" рекламата е отлична. Маса народ ще гледа филма тъкмо заради Амбър Хърд. Аз лично не съм гледал първия, така че ще пропусна и втория.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази, на Уил Смит жена му и на принц Хари жена му са пример за харпии. И трите на всичкото отгоре са дълбоко неизвестни преди се омъжат за известните си съпрузи. Най-лошото в цялата работа е, че накрая ще съане като с лъжливото овчарче и когато наистина една жена има проблем, никой няма да й вярва - заради ей такива зли нарцистични същества.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двамата са готини, но не са стока и сега тръгнали да занимават целия свят, кой на кого, кога и как. И всичко естествено за едни милиони, ц, ц, ц. Слава и пари имаш-живот нямаш, ей тва е при тия световноизвестните.
23
0
 
10
 
! Отговори
семейни войни преди 1 година
Като цитати от филми за възрастни.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без грим и фотошоп .... някаква си там ....
21
0
 
20
 
! Отговори
As преди 1 година
от секс бомба е заприличала на трейлър ... американка на средна възраст изтормозена от гадния живот в *** америка. десетина години, толкова им е годността на краварките
20
1
 
2
 
! Отговори
777 преди 1 година
Пак бих си я осиновил!
19
0
 
2
 
! Отговори
До Каракольо преди 1 година
Мисля е техническа грешка. Буквата Р е до Л на клавиатурата. Така вместо ОТКЛИК става ОТКРИК
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И що е целия тоя цирк?! Стават за резил на цял свят!
17
1
 
2
 
! Отговори
Ако някой му преди 1 година
е комфортно да подслушва тоалетната да прави каквото ще
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори и да има истина в това което казва, начина по който се държи го обезмисля. Тези не са ли се научили на поведение в различни институции?
15
1
 
0
 
! Отговори
Не се разбираме преди 1 година
...
14
6
 
1
 
! Отговори
Каракольо преди 1 година
Преписано от рашистанска медия ,кой в България би заменил световен отзвук с ОТКРИК ....долна проба рашистанизъм стевие в Днес
13
1
 
15
 
! Отговори
Уплашен преди 1 година
Това на снимката много страшно изглежда !
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да я осъдят за лъжа под клетва.
11
0
 
0
 
! Отговори
Джони от Перник преди 1 година
Тука информаторите ви от горния етаж и без да ги карате живеят за да одумват другите. Отдолу пък сътрудникът ви е на 60, а майка му носи закуската и вечерята в табла. Най-долу пък сте сдушихте със червената продавачка на кюлоти, която за пет лева ще предаде всеки. Ами на никой не са приятни такива съседи. В Перник нещата са сериозни щото наистина има всичко и без да си го създаване.
10
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега, това да не ни готвят за бъдещото лгбти тип извращение и да сме длъжни да ги приемем тия ценности!
9
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-обикновена пачча.
8
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо навия сина ми да се ожени и хоп, излезе някоя такава история, прочита я той и я ползва като доста силен аргумент срещу брак с някоя подобна женка. И вероятно е прав - да пази Бог от алчни и самозабравили се феминистки!