Мелания Тръмп с критики за Джил Байдън

Не одобрява, че е върху корицата на Vogue
19 май 2022 22:50, Дарена Найденова
11
Мелания Тръмп с критики за Джил Байдън
БГНЕС

Мелания Тръмп споделя мнението си за избора на Ана Уинтур да постави първата дама Джил Байдън на корицата на списание Vogue през август 2021 година.

В ново интервю, което е първото на бившата първа дама след напускането ѝ на Белия дом, г-жа Тръмп критикува главната редакторка на модната библия, наричайки я „пристрастна“, що се отнася до избора ѝ на политически лица за корицата. Тръмп обвини Уинтур в това, че си има любимци и нелюбимци, говорейки пред Fox & Friends Weeknd.
 
Водещият Пийт Хегсет попита Мелания как се чувства относно бившите корици на списание Vogue, отбелязвайки, че Мишел Обама получава честта три пъти по време на престоя си в Белия дом, а Хилъри Клинтън се сдобива само с една. „А вие, с вашето бизнес и модно минало, както и с вашата красота, никога не сте били на корица на Vogue. Защо са тези двойни стандарти?“, пита Хегсет.
 
Г-жа Тръмп не се забави с отговора си, казвайки, че списанието е „пристрастно“ и това си личи от разстояние. 
 
„Мисля, че американците и всички останали хора го виждат. Това беше тяхно решение, а аз имам много по-важни работи, за които да мисля и да правя. И ги направих в Белия дом. Нямах време да бъда на корицата на Vogue“, категорична бе Мелания.
 
От списание People отбелязват, че Лаура Буш, Барбара Буш и Нанси Рейгън, които са съпруги на консервативни президенти, са били заснети за списание Vogue, но никога не са били на корицата.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следващият Ерген ще е Джо Байдън за всички бавно развити в БГ, а те са множко.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ЛАУра, а ЛОра Буш!
8
2
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Изобщо не е празноглава Мелания и нарича нещата с истинските им имена! Тя Е модна икона с добра кариера, и нв й липсва смелост! Нарича нещата с истинските им имена, пък който иска, да се умилява пред 80 годишната баба или дебе. лата Мишел Обама.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
УинтУр - аутокотректът се престарава.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5. Българке, осведоми се, преди да критикуваш. Баш Уинтър се транскрибира на български това име, което се изписва Wintour. А Вог не е просто модно списание. Празноглавата моделка Мелания, която едва срича на английски, да си спести некомпетентното мнение.
5
2
 
6
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Естествено, че е двоен стандарт! Мелания е известен модел, и сега е красива и стилна! Ама сложили три пъти Обамката с нейните жилетчици, де. бела и бу. зеста...Днесовци, пише се УинтЪр! Зле сте...
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво ти е да си на някакъв пацал като си в сърцата на мнозинството то народа си?Американците обичат и боготворят семейство Тръмп.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги съди за дискриминация....хах
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая все повече ми прилича на Stifler's mom
1
1
 
21
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Баба Джил Байдън на корицата на Вог - Макарончо си е купил списанието :)))