Кейт Мидълтън прикова погледите в Лондон

Херцогинята и принц Уилям присъстваха на премиерата на "Топ Гън: Маверик"
20 май 2022 22:15, Дарена Найденова
15
Кейт Мидълтън прикова погледите в Лондон
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха на света, че не мислят само за кралските си задължения и понякога имат малко време за себе си.

Херцозите на Кеймбридж се появиха на червения килим в Лондон, за да присъстват на премиерата на "Топ Гън: Маверик". Събитието се състоя в Лестър Скуър на 19 май, а Кейт и Уилям имаха възможността да се срещнат с част от актьорския състав, включително Том Круз, Дженифър Конъли, Вал Килмър и други. По едно време Круз дори предложи ръката си на Мидълтън, за да й помогне да се качи по стълбите.

За киновечерта херцогинята избра красива дълга черна рокля от Roland Mouret с бяло деколте, което бе видимо от разпуснатата й, но носена прибрана зад ушите, коса. Това даде възможност на присъстващите да видят и дългите обеци със звезди в двата края, които бяха допълнени от годежния пръстен на принцеса Даяна, сега притежание на Кейт.

Принц Уилям избра класиката, обличайки черен костюм с бяла риза и черна папиьонка. Обувките му обаче бяха това, което привлече вниманието. Черните мокасини от Crockett & Jones бяха избродирани със самолети F18.

Събитието беше организирано от Paramount Pictures и The Film and TV Charity и беше 72-ото кралско филмово представление, направено от благотворителната организация в почти 100-годишната й история. Организацията подкрепя стотици хиляди хора, работещи зад кулисите във филмовата и телевизионната индустрия на Великобритания и беше призована за помощ, особено на фона на пандемията от COVID-19, когато много техници и квалифицирани занаятчии загубиха прехраната си.

Цялята статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
0
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
По- плоски коментари от твоя пише само русофобът. За кой как е облечен се пише в клюкарските жълти медии, а дбес.бг са сериозна медия.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е кво то времето никой няма да подмине. Иначе винаги стилна и с благородно държание принцесата
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9 Не си прочел статията, подобни новини не те интересуват, но изразяваш категоричното си мнение, че подобни новини не трябва да се публикуват? Защо? Има други хора, за които това е интересно, или забавно....защо трябва да им пречиш и забраняваш нещо, защото на тебе не ти харесва? Може просто да не отваряш подобни статии, ама не, искаш да се наложиш. Сигурно си тиран, или побойник, който налага мнението си насила над роднини и познати...
9
18
 
8
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Лелеее! Тази кралица й е изпила кръвчицата, бе! Мяза на вестник върху скелет!!!
8
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само на мен ли не ми е интересно? Кой толкова се интересува с какво е облечена Мидълтън?! Всеки ден с новини за гардероба и или за кралското семейство😞. Не съм прочел статията, но реших да се изкажа, защото наистина ми писна
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз исках да покажат обувките на Уйлям
6
9
 
11
 
! Отговори
Лили преди 1 година
Просто PR и за двамата. Ама Круз е уникално гаден. И двамата са нарциси!
5
22
 
15
 
! Отговори
f16 преди 1 година
Малко дръта ми се вижда да приковава погледите!?!
4
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубава кралица ще е Кейти да е жива и здрава ако тя не прикове погледите то кой... Зеленски ли?
3
14
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
да,наистина е фанала да увехва и то за учудване-много интензивно..
2
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ергенчето избра рускинята...
1
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Херцогиня Катрин доста се е застарила вече.