Лятна мода - коя тенденция следва кралица Летисия?

Тя се отличава с дупки в областта на корема
20 май 2022 19:51, Дарена Найденова
4
Лятна мода - коя тенденция следва кралица Летисия?
БГНЕС

Модната индустрия претърпя сериозни промени през последните години. Станахме свидели на първите онлайн дефилета без жива публика заради пандемията, превръщането на фабрики за дрехи в такива за медицински материали и предпазни маски и обединяването на известни дизайнери в помощ на нуждаещите се от помощ заради войната в Украйна. 

 
Относно тенденциите в модата, също видяхме голяма промяна. Вместо да изпробват нещо невиждано досега, марките се завърнаха към миналото, черпейки вдъхновение от 60-те до 90-те години. На пазара се появиха тоалети, които сме виждали по снимките на нашите майки и баби, включително панталоните с широки крачоли, дългите плътни рокли и дантелите. 
 
Една от най-големите тенденции от миналото, която се завръща с пълна сила през 2022 година, е роклята с изрязани части. Тук говорим за големи или малки части от тоалета, които напълно липсват, за да разкрият малко повече плът и да превърна визията в по-сексапилна. Подобна рокля е носена от Шер през 70-те, Дженифър Лопес през 90-те и Наоми Кембъл през 2000-те години.
 
Сега тоалетът се появи по телата на Зендая, Ким Кардашян, Дуа Липа, а съвсем скоро и по това на испанската кралица Летисия. Оказва се, че дизайнът е тук, за да остане и навлиза в гардеробите не само на холивудските знаменитости, но и в този на кралските особи. 
 
За събитие на Червения кръст, организирано във Валенсия през седмицата, кралица Летисия избра прекрасна розова миди рокля, която се отличаваше с леки изрязани части около коремната област.
 
Още за тенденцията, следвана от кралица Летисия, четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изрязаните части подхождат на младите момичета и жени до къмто 30 години. Тази жена не че изглежда зле, напротив, симпатична е, но възрастта й си личи и това не е подходящо за нея. Не знам защо се тика тоя народ да се облича по всеки моден крясък, без да се съобразява, че не всичко модно подхожда на всеки.
2
0
 
3
 
! Отговори
традициите преди 1 година
не са това което са
1
1
 
6
 
! Отговори
Милена преди 1 година
Доста е възрастна, за такъв тип и вид тоалет.