Кристен Стюарт: Модната икона в Кан дойде!

Звездата със забележителни тоалети
26 май 2022 14:18, Дарена Найденова
8
Кристен Стюарт: Модната икона в Кан дойде!
Снимка: БГНЕС

Не можем, а и не искаме, да скрием любовта си към Кристен Стюарт. Актрисата претърпя огромна трансформация в Холивуд, напълно загърбвайки дните си в "Здрач" и показвайки на целия свят, че всъщност може да играе и сериозни роли. Последната такава й беше в "Спенсър", където влезе в обувките не на кого да е, а на принцеса Даяна и получи първата си номинация за "Оскар". 

Освен с подобряването в актьорски аспект, Стюарт се превърна и в модна икона на своето време. Нестандартният й стил на обличане, по-бунтарските прически и уникалното съчетаване на тоалети и аксесоари, я изкачиха на върха в модните класации. Ден след ден, червен килим след червен килим, Кристен доказва, че умее не само да бъде муза на Холивуд, но и на дизайнерите. 

Тази година Стюарт превърна всяка една своя поява на филмовия фестивал в Кан в огромен моден момент. Тя зарадва фотографите и феновете с цели четири незабравими тоалета, а най-вероятно това няма да е последният път, в който ще пишем за стила й във Франция. Все пак, фестивалът тепърва започва. 

Първата поява на Кристен беше на 23 май, когато тя беше забелязана в ежедневно облекло, което обаче заслужава внимание. Визията включваше къси дънкови панталонки на Levis, бяла тениска на Chanel и черни кубинки, от които се подаваха високите бели чорапи. Всичко това беше завършено с колие и слънчеви очила, а косата на актрисата беше свободно пусната върху раменете й. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: канКристен Стюарт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разгледах й тоалетите в "Тялото". Само това червено костюмче горе-долу става и то не за събитие от такъв мащаб, а за някаква регионална конференция. Останалото - нищо, ама нищо впечатляващо, дори твърде неподходящо за червения килим. Ама то напоследък точно това май се цени.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кристен Стюарт и Амбър Хърд са абсолютно еднакви като визия и излъчване. много безлични
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жената-мъж прави впечатление с буйната си брада. На тази цялото и актьорство е просто да гледа с празен поглед в посока на камерата. А колкото добър актьор е, толкова е и модна икона.
2
13
 
3
 
! Отговори
Ана преди 1 година
Кажете за Русия, за Москва и колко е хубав живота им, как Путин бди над народа си като орел. За какво ни показвате тези сатанисти.
1
5
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Какво работи - закачалка за дрехи :)))