Дори и под дъжда: Кейт Мидълтън отново с урок по стил

Забележителен тоалет дори и в лошото време
27 май 2022 15:33, Дарена Найденова
5
Дори и под дъжда: Кейт Мидълтън отново с урок по стил
Снимка: Getty Images

След бляскава нощ на червения килим заедно с Том Круз, Кейт Мидълтън се завърна към обичайните си кралски задължения. Вместо Холивудски елит, тя посрещна различни гости на градинско парти и показва пред фенвоете си, че нищо не може да я спре да бъде елегантна, дори и напористият лондонски дъжд. 

Преди няколко дни Кейт и съпругър й принц Уилям замениха кралица Елизабет II за събитие, организирано в градината на Бъкингамския дворец. Това е трето градинско парти за сезона, като кралската двойка беше придружена от още няколко членове на фамилията. Кейт и Уилям посрещнаха голяма част от гостите, които бяха поканени и за кратко разговаряха с тях. 

Макар това да е първо градинско парти за принца от 2019 година насам, Кейт започва да ги нарежда едно след друго. Миналата седмица тя отново присъства на подобно събитие, носейки розов тоалет от Emilia Wickstead, комбиниран с аксесоари в същия цвят. 

За градинското парти на 25 май, херцогинята приличаше на героиня от известния сериал "Бриджъртън". Тя избра ментово зелена рокля отново от Emilia Wickstead. Дизайнът се отличаваше с дълги ръкави, високо деколте, подпухнали рамене и редица малки копчета по цялата предна част. Полата беше изработена в класичека А-образна форма. Кейт добави красива шапка с огромно цвете, както и обеци и велурени обвуки. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: звездаКейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аа..., и нашту Айше на селу кът тази булка, многу "стилна" шъ знайте! Кът сложи лъскавото шалвар и всичкото мъж го вдига!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СкУмрия. Като почнете да се прехласвате по някоя грозотия само щото е богата, ясни сте какви под.мЪзвачи сте.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уф аре стига. Ся на мида са *** и военните панталони
2
1
 
3
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Ще търгуваме ли с дявола пак? :))
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Риториката е, че най-симпатичната кралска особа в британското кралско семейство е американка.