Фенове се притесниха за здравето на Том Ханкс

Актьорът с мъка овладя треперенето на ръката си
15 юни 2022 18:20, Петя Славова
10
Фенове се притесниха за здравето на Том Ханкс
Снимка: БГНЕС

Том Ханкс предизвика безпокойство сред феновете си, когато с мъка успя да овладее треперенето на ръката си.

65-годишният актьор е в разгара на рекламен вихър за биографичния филм на Баз Лурман за Елвис, в който Ханкс е в ролята на мениджър на певеца.

Лурман, който е роден в Сидни, организира австралийска премиера в град Голд Коуст, на 50 мили южно от Бризбейн, където се провеждат снимките.

30-годишният Остин Бътлър, който изпълнява ролята на Краля, присъства на събитието на 4 юни заедно с Ханкс, съобщава БГНЕС.

"Няма по-добро място на света за снимане на филм от това тук, в Голд Коуст", каза Ханкс с микрофон в дясната ръка и лява ръка в джоба. Снимал съм филми в Мароко, Лос Анджелис, Ню Йорк, Сиатъл и Берлин. Никой от тях няма това, което има Голд Коуст, и какво е то? Две думи. В нито един от тези градове няма Дан Мърфи, каза той, визирайки веригата магазини за алкохол Dan Murphy's. "Собственикът е човек, когото опознах доста добре", каза той под аплодисменти.

Докато ръката му трепереше, Ханкс се опита да я контролира, като постави лявата си ръка в долната част на микрофона, под дясната. Той също така се опита за кратко да смени ръцете си, съобщава „Дейли Мейл“.

Публиката обаче сякаш не забеляза това, тъй като Ханкс ги зарадва, заявявайки: "Прекарахме си абсолютно великолепно с всички вас. Има нещо в хората и мястото на Голд Коуст, което кара всички да се разхождат с уверено изражение на лицето. Ние бяхме част от това. Вашата увереност, радост и желание за живот проличаха в нашия филм“. Той добави: "В лицето на Баз Лурман имате чудесен инициативен златен син, който обича Австралия повече от кенгурутата, повече от Дан Мърфи“.

Ханкс изигра ролята на войник от Втората световна война с посттравматично стресово разстройство в "Спасяването на редник Райън", чиито ръце видимо треперят заради огромния стрес, който е преживял. В един момент героят на Ханкс, капитан Милър, казва на сержант Хорват, че треперенето "идва и си отива". Хорват му отговаря: "Може би ще трябва да си намерите нова работа. Изглежда, че тази вече не ви подхожда“.

След австралийската премиера Ханкс отпътува обратно за Съединените щати, където филмът бе прожектиран в Грейсланд на 11 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той беше болен от ковид още преди ваксините. Даже хоспитализиран! Ковид не прощава! Късните последствия са факт.
7
0
 
1
 
! Отговори
Политсексолог преди 1 година
пумакнята да не би да не му дава и да "пере прането на ръка"???
6
4
 
1
 
! Отговори
БЕЗВРЕДНИ БЕЗОПАСНИ преди 1 година
Боци-боц, гърчи-гърч
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксините са безопасни, стига да не обръщаме внимание на треморите и подутините, здраве да е
4
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
А дали не изглежда отслабнал, защото се готви за някоя роля? То по тая логика Крисчън Бейл трябва да е предрусал вече...
3
2
 
9
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Голям.Пожелавам му здраве и дълголетие!
2
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Паркинсон сигурно. Звездите също са хора и те страдат от заболявания като остареят
1
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
не знам дали е алкохолик,но виждам хора,ЖЕНИ на неговата възраст и нагоре,които едва ли някога са употребявали алкохол,как ръцете им треперят,та чак се тресат..Том е един уникален актьор и дали има тремор и НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ той,поне мен не ме интересува !