Бен Стилър в Полша, помага на бежанци от Украйна

Сред загрижените холивудски звезди са още Джоли и Шон Пен
Обновена: 21 юни 2022 09:41 | 21 юни 2022 09:36, Петя Славова
41
Бен Стилър в Полша, помага на бежанци от Украйна
Снимка: БГНЕС

Бен Стилър, известен предимно като комедиен актьор, макар че режисира в киното и телевизията периодично от края на осемдесетте години, сега излиза извън рамките на киното, за да работи за нещо съвсем друго. Както се вижда от канала му в Instagram, Стилър е в Полша, където прави каквото може, за да помогне на бежанците от Украйна, предава БГНЕС.

През уикенда Бен Стилър публикува в официалния си профил в Instagram снимка, на която се вижда, че се намира в склад и разговаря с две жени. Надписът гласи: "Току-що пристигнах в Полша с Върховния комисариат на ООН за бежанците, за да се срещна със семейства, чийто живот е бил разкъсан от войната и насилието в Украйна. Милиони хора са били принудени да напуснат домовете си, като над 90% от тях са жени и деца. Тук съм, за да науча, да споделя истории, които илюстрират човешкото въздействие на войната, и да засиля призивите за солидарност. Надявам се, че ще ме последвате и ще споделите собствените си послания в подкрепа на хората, които са напуснали домовете си в Украйна, и на хората, които са били принудени да бягат по целия свят.  Всеки има право да търси сигурност. Който и да е, където и да е, когато и да е."

Бен Стилър е последната знаменитост, която работи от името на ВКБООН (Върховния комисариат на ООН за бежанците) за защита на хората в Украйна по време на руското нахлуване в страната. Още през април звездата Анджелина Джоли се завъртя из социалните мрежи във видеоклипове, направени в западния украински град Лвов, където действаше от името на ВКБООН. Наред с това, че беше забелязана от фенове в едно кафене, бяха направени и видеоклипове, в които Джоли е на железопътната гара в очакване да посрещне пристигащите разселени бежанци от Покровск.


Както отбелязва "Холивуд рипортър", звездата от "Мистичната река" Шон Пен също е бил наскоро в Украйна, където е снимал документален филм за руската инвазия. THR пише още, че звездата поддържа редовни контакти с украинския президент Володимир Зеленски и продължава да настоява САЩ да направят всичко възможно, за да подкрепят Украйна. Наред с Пен, Джоли и Бен Стилър, родената в Украйна звезда Мила Кунис и съпругът ѝ Аштън Къчър работят усилено за набиране на средства за хуманитарна помощ и досега са събрали около 36 милиона долара за тази задача.

За съжаление въпреки усилията на Бен Стилър и други, източникът на проблема - руската инвазия - не изглежда да отшуми скоро. Според Би Би Си въпреки това Украйна кара руските сили да страдат значително. Новинарската агенция съобщава, че "моралът и лошата дисциплина" се разрастват в руските редици след загубите на голям брой "офицери със среден и младши ранг". Независимо от това руските сили продължават да обстрелват интензивно по-специално източните градове на Украйна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалка картинка - два укропитека и един ***
35
0
 
1
 
! Отговори
интересна помощ преди 1 година
гледането изцъклено - не помага.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОМАГА? ХАХХАХХАХА ПРОСТО СИ ПРАВЯТ PR :))))))))))ЩОМ ПОМАГА ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ У ДОМА И С ЛИЧНИ СРЕДСТВА ДА ПЛАЩА
33
0
 
6
 
! Отговори
..... преди 1 година
Хайде стига с тази Украйна!Все едно няма други пострадали държави.
32
1
 
3
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Слабо разрядните актьори търсят начин да изпъкнат със жалки действия, само и само за я ефирче я интервю, я статийка, лоша реклама няма. Ама точно таз амеба явно е ртъгнал да помага на украинки, търси евтин Кекс.
31
1
 
6
 
! Отговори
Тираджията Z преди 1 година
Много актьори много нещо в тая украйна.Дано го гръмнат
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бен Стилър в Полша --- Какъв е тоя и защо ме занимавате с него??? Все едно да напиша Петя Славова в Албания ....
29
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слаб актьор!Просто мафията го тика напред!
28
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой е този но не ми изглежда почтен човек. Изглежда ми че е човек който го използват както и една друга небезизвестна "звезда". Да са живи и здрави но рекламата няма да мине. Реклама Холивуд.
27
7
 
12
 
! Отговори
Перничанин преди 1 година
Там дека одат най големите фалшификатори,мошеници,лъжци,крадци и убийци не чекайте мир,ред и спокойствие
26
23
 
7
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 1 година
ДОСТОЙНИ ХОРА! ПРОКЛЕТИЯТ ПУТЛЕРОФАШИЗЪМ НЯМА ДА МИНЕ!
25
15
 
5
 
! Отговори
тъпанари преди 1 година
И кво като са евреи!?Големи едеоти сте!!!
24
3
 
9
 
! Отговори
евреиннеевреин преди 1 година
До Анонимен 15 Майката на Путин не е еврейка!Еврейн е втория и съпруг!Въпроса е,защо умствени пролетарии като теб измислят фалшиви новини!?
23
3
 
23
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 1 година
Я па, сичкото евреи пак у Полша
22
2
 
18
 
! Отговори
Писна ми преди 1 година
Я пък Гейлорд факър какви ги върши:)))))
21
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Току-що пристигнах в Полша с Върховния комисариат на ООН за бежанците, за да си направя реклама пред забравилите името ми началници в Холивууд".
20
5
 
45
 
! Отговори
Брееей голям филантр преди 1 година
Защо Бен Стилър не отиде да види унищожените Иракски семейства и деца, как са, що са?
19
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно на едно ниво са като ай кю, пълен напред към айсберга, че да потъва Титаника най-после, вода ще има за всички не се притеснявайте.
18
2
 
21
 
! Отговори
Аман преди 1 година
Като не ги търсят никъде сами се навират някъде, където само и само да ги забележат и напомянт за себе си. В Полша отишъл да помага. Да отива в Украйна. Да снима поредните "Запознай се с ... "
17
22
 
6
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
Тия не са българи, а драскачи от Санкт Петербург и Москва, може и от посолството да са. Прочети "Троловете на Путин" от Йесика Йеро, цялата дезинформационна кампания е обяснена.