Нина Добрев и Шон Уайт от Коста Рика до Малдивите

Двойката обикаля света
23 юни 2022 22:08, Теодора Драгоева
13
Нина Добрев и Шон Уайт от Коста Рика до Малдивите
Снимка: Getty Images

 Нина Добрев и гаджето ѝ Шон Уайт се намират на нова екзотична дестинация – този път това са Малдивите. Явно след като гаджето ѝ – сноубордист, се пенсионира от активния спорт, Нина е решила да се възползва максимално от времето си с него!

33-годишната актриса от сериала „Дневниците на вампира“ публикува снимки и видеоклипове от своята последна идилична ваканция в Instagram профила си, с надпис „График за следващата седмица: яжте. спете. Изгорете. Нанесете алое. Повторете.“

Изглежда актрисата с български корени прави точно това! Тя позира по яркочервен бански, докато се наслаждава на кристалночистата вода в удивително красив курорт. Тя също така изглежда се наслаждава много на ястията на острова, радостно кара колело и джет заедно с Шон.

Някои от нейните 25,6 милиона последователи в социалната медия са задали на Нина в секцията за коментари следния въпрос: „Колко дълга е тази ваканция?!“, вероятно намеквайки за факта, че Нина и Шон от четири месеца са все по почивки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 1 година
Не, тя го заряза, щото той искаше да се оженят и да имат деца, но тя тогава беше малка още и се разделиха. Той беше на 30, тя на 20 (10 години разлика)
11
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Можеше и да е Шон Блек.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е свежо нашето момиче - естествена красота, здраве и чар. Да са живи и здрави!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубавите ябълки npaceтата ги ядат, и зъбльо се уреди.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, стабилно ще си прекара този с тази....
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма партия е този Шон. Съден от бившата си за сексуален тормоз, съден за вандализъм и публично пиянство. Интересното е, че винаги излиза сух от правосъдието. Сигурно ползва тази за пред хората, че се е кротнал сега. Иначе, пише, че има над 65 милиона. В САЩ се очаква в скоро време всички да станат милионери, като българите през 1997.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви 11 милиона те бият по главата, бе пpoстак? Вашите изкривени ценности е да мерите всичко с парите. Ами ето ти - приходите може да са били толкова, 40% са отишли директно за данъци. Отделно, живота в Холивуд е скъп, и огромна част от остатъка на тези милиони са отишли за всекидневни разходи. Допълнително, играла като дете в някакъв тийнеджърски сериал и от 10 години сега се опитва да се прилепи някъде, ту хвали БЛМ, ту ЛГБТ. Като дете е имала миловидна физиономия, а сега е пълен отврат.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видях я в София, симпатична е, но не е нещо особено на фона красивите млади българки.Късметлии сме, че имаме такива жени. Преди често пътувах в Европа. В Централна Европа красивите жени са рядкост.
4
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
В ОБЩИ ЛИНИИ НЕ ИЗПИТВАМ АНТИПАТИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИ АКТЬОРИ :) БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СЕ КОМЕНТИРА НИНА ДОБРЕВ, ЗАЩОТО ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЖЕНИ ИЗБРАХА ТОЧНО НЕЯ ЗА ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРОДЕБИЛИТЕ КОЕТО СИ Е ПОСТИЖЕНИЕ! В МОМЕНТА Е НЕДОСЕГАЕМА ОТ ХОРСКИТЕ ЗЛИ ЕЗИЦИ, А И НЕ Е ТОЛКОВА ЗНАЧИМА, ЧЕ ДА Я КОМЕНТИРАМЕ! ПОСТИГНАЛА Е НЕЩО ЕМИ ХУБАВО :D
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Тя ги сменя като четки за зъби още 1-2 г. и после няма никой.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конь, ама англосаксонски, Нинчето само такива обича.
1
5
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Дърта мома като Лена на просто Киро :)))