Година след смъртта: Трупът на Джон Макафи все още в морга

Продължава да не е решено разследването по самоубийството му
24 юни 2022 22:10, Йоана Цонева
14
Година след смъртта: Трупът на Джон Макафи все още в морга
Снимка: БГНЕС

Тялото на софтуерния предприемач Джон Макафи остава в испанска морга година след смъртта му, тъй като съдебното дело, заведено от семейството му с искане за допълнителни проверки, все още не е решено, съобщиха властите и адвокатът му, предаде "Ройтерс".

Макафи, който през 1987 г. пуска на пазара първия в света антивирусен софтуер, бе намерен мъртъв на 75-годишна възраст на 23 юни миналата година в затворническата си килия. Това се случва само няколко часа след като Върховният съд на Испания разреши екстрадирането му в САЩ по обвинения в укриване на данъци.

Още по темата

Британско-американският магнат беше затворен в затвора Brians 2 в Барселона в продължение на осем месеца след ареста му, след като години наред се укриваше от американските власти.

Аутопсията установи, че той е починал от самоубийство. Затворническите власти заявиха, че четири месеца преди смъртта си той вече е направил опит да се самоубие.

Припомняме, че вдовицата му Джанис Макафи поиска „задълбочено разследване“ на смъртта му. Според нея съпругът й не е имал намерения да се самоубива, когато са говорили последно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Bili преди 1 година
преди смъртта си каза че ако го самоубият ще пусне компромати...не се споменава ш статията как сграда с неговото жилище се срути (вертикално надолу, като американски небостъргач) ден след смъртта му.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Починал от самоубийство ", хаха, ще си го запиша!
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер. Починал от самоубийство. Къртите мифките както винаги.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте какво говори, точно преди да се " самоубие" Има го в един филм : MonopolyНо след като го изгледате ще сте друг човек- вси едно сте излязли от матрицата!
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При положение, че седмица-две преди да се самоубие каза, че няма никакво намерение да умира и ако загадъчно умре, значи са го убили. Та явно има нещо съмнително.
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя беше яко луд в главата. Единствения достатъчно богат, за да бъде клскатаджия без да му пука. Слагал си жените на хамак и лягал под дупката, за да му се изхождат по голяма нужда в устата. Превъртял иглата отдавна. Дори не знаех, че са го прибрали. На острова където живеел всички му се кефили, щото раздавал кинтаж на караминьол. Пионер на автоматичното подновяване на абонамента и съответно изкарал огромни количества кеш от САЩ и Западна Европа. С една дума - класик.
4
2
 
15
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
Самоубийство? ха-ха Още не могат да намерят къде е скрил компроматите.
3
4
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Даааа.Пазят го за последният Сабат на мъртвата синагога . Те каубойците с равински шапки те тва ядат ,че да са най-садисти и психари .
2
6
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
В хладилната камера никакъв вирус не го лови...
1
7
 
13
 
! Отговори
Иначе преди 1 година
Само се плюе какво било българското правосъдие.Навсякъде е едно и също.