Джесика Симпсън си написа любовно писмо

Ето какъв бе поводът
14 юли 2022 00:30, Ивета Иванова
5
Джесика Симпсън си написа любовно писмо
Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън стана на 42 години на 10 юли.

По този повод певицата написа любовно писмо до себе си. Тя сподели в профила си в Instagram снимка, на която е облечена с официална черна рокля и позира навън.
 
"О, малка госпожа на 42 г., виж как се накланяш към лунните лъчи, за да презаредиш и излъчваш целеустременото си светещо сърце. Аз съм много горда с вярата си, устойчивостта си и силата си в последните 4 десетилетия. Всичко в живота ми, което се случи или не се е случило още, прави ставането на 42 г. много вълнуващо, защото знам какво се изисква от теб да останеш решителен, но и търпелив.
 
Познавам себе си и много се обичам. Знам своето предназначение и трябва да кажа, дами и господа, аз съм екипирана да се впусна уверено към всяка мечта, която имам. Смирена съм и за мен е чест, че най-накрая съм своят най-добър приятел. Добре, 42, време е за рокендрол!", написа звездата към публикацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
А отговори ли на писмото до себе си? То бива нарцизъм, но чак пък толкова...
3
0
 
4
 
! Отговори
DussetO преди 1 година
И тази превъртя играта . Ц ц ц ц ц ц
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
:)))) Навремето имаше едно предаване тутурутка! И там имаше един скеч с телевизионен водещ. Телевизионния водещ казва: "А, някой ми е написал писмо! А, аз съм си написал писмо! Я да видя какво съм си написал!" И почва да чете: "Господин водещ вие сте най-добрия! Спрямо вас Джей Лено ряпа да яде! ...." та затова сега като прочетох статията и се смях много! :)))))))))))))))))
1
0
 
5
 
! Отговори
Radko преди 1 година
Ах колко ме заболя ****** като го прочетох. А вчера и от Енергото ми бяха пратили писъмце