Брад Пит живее втори живот

Той отново излиза по срещи
Обновена: 30 юли 2022 12:16 | 30 юли 2022 12:15, Дарена Найденова
19
Брад Пит живее втори живот
БГНЕС

Брад Пит се опитва да извлече максимума от живота си както пред камера, така и в реалността. 

Въпреки че 58-годишният актьор наскоро няма много свободно време, защото промотира филма си Bullet Train по света, той все пак успява да намери начин да бъде с децата си. Пит също така наскоро призна, че страда от заболяване, което му пречи да разпознава лица, а на всичкото отгоре и продължава да се бори в съда с бившата си съпруга Анджелина Джоли. 
 
Източник, близък до Брад, обаче съобщава, че той се опитва да живее пълноценно и да се фокусира върху положителните емоции, оставяйки на заден план проблемите си.
 
"Брад вечеря с по-малките си деца, когато те са в Ел Ей. Тъй като всяко едно от тях вече е пораснало и има свой живот, те по-рядко се виждат, но имат прекрасна връзка с баща си", казва източникът пред списание People. 
 
Брад и Анджелина, които официално се разделиха през 2019 година, се борят за попечителството над шестте си деца - 20-годишния Мадокс, 18-годишния Пакс, 17-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Въпреки че засега съдът е присъдил децата на Джоли, Пит не се отказва и продължава да търси начини, с които да победи бившата си съпруга.
 
Докато адвокатите му правят всичко възможно за победа, Пит не спира работа. Той участва в множество филмови проекти, занимава се с алкохолния си бизнес и развива своите хобита. "Обича архитектурата, обича всичко, което изисква креативност. Живее най-добрия си живот, имайки предвид обстоятелствата", казва още източникът. 
 
Още за Брад Пит и неговите връзки четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този е типичен пример на психясала либерастична ***
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анджелина Джоли е пълно хахо, горкият Брад, сега си понася последиците.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествено, че ще живее втори живот, след като се разведе с Джоли... Не е лесно да се живее с психарка, а според бившите му, той за разлика от Джони Деп е с мек и добър характер, не пие и не посяга, така че змията му е светила маслото по време на брака им сигурно... Да си гледа спокойствието и хобитата и от време на време да се се облажва с някоя млада фенка и ще се възстанови бързо човека...
13
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ХЕТЕРО Е , НО НЕ МУ ВЪРВИ С ЖЕНИТЕ! ПЪРВО СИ ИЗБРА ДЕБИЛНАТА АНИСТЪН КОЯТО НЕ ИСКА ДЕЦА И Е ПЪЛНА С КОМПЛЕСИ И СИ Е НАБИЛА 5 ВАКСИНИ СРЕЩУ КОВИД И НЕ КОНТАКТУВА С ХОРА КОИТО НЕ СА СИ НАБИЛИ ОТ ВАКСИНАТА! ПОСЛЕ СЕ НАТРЕСЕ НА УМОПОБЪРКАНАТА ДЖОЛИ ГОСПОДАРКАТА НА ЗЛОТО! УЧУДВАЩО Е , ЧЕ ОЩЕ СИ Е ЗАПАЗИЛ РАЗСЪДЪКА СЛЕД КАТО Е БИЛ С ТИЯ ДВЕ ХАХОВЕТИНИ С ГОДИНИ
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брат Пич е пич, брат му и той.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"За мене Тома Биков е по-хубав. " -------------- Герберите всички сте избирани с конкурс за красота. Като се започне от Боко с буйната коса и елегантното като на пантера тяло и се завърши от оня "каратеката" от миналата седмица Манов ли беше, който също има атлетично тяло.
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е напълно изкукал! Какво го интересуват африканчетата и азиатчетата, които оная откачената взе за да си прави реклама? Той има две деца и това са неговата кръв. А ако е малко по-умен, да си вземе някое скромно момиче и ще си има други негови деца.
9
3
 
4
 
! Отговори
ГЕРБер преди 1 година
За мене Тома Биков е по-хубав.
8
3
 
28
 
! Отговори
Н2О преди 1 година
Е кво да прави човека - външен вид има, пари има, талант има, мацките сами му се лепят. Кво ся, да реве за психоболната с големите устни дето си отряза ц.ците? Я, бе...
7
0
 
12
 
! Отговори
Така е. преди 1 година
И богатите плачат.
6
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква ирония! Брад Пит стана известен и разпознаваем благодарение на лицето си, а сега има заболяване, което му пречи да разпознава чуждите лица. Съдбата има странно чувство за хумор.
5
1
 
19
 
! Отговори
От опит преди 1 година
Само този, който се е измъкнал от оковите на брака знае какво е втори живот. Семейните нямат думата.
4
6
 
8
 
! Отговори
margarita преди 1 година
Какъв "втори живот"? Неграмотните ***, не знаят смисъла на този израз!
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли се бори за попечителство на колекцията от джунгли, кло аки и савани, която му спретна изкуфялото същество от среден пол, за което беше женен. Единствено за децата, които приличат на него, се бори завалията.
2
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И първия му е много, чак пък втори!
1
6
 
15
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тоя харесва жени и не е от наште :)))