Ник и Приянка пак ще използват сурогатна майка

Искат още деца
2 авг 2022 21:37, Ивета Иванова
25
Ник и Приянка пак ще използват сурогатна майка
Снимка: БГНЕС

 Ник Джонас и Приянка Чопра искат да имат още деца и планират пак да използват сурогатна майка.

Индийската актриса и певецът станаха родители за първи път през януари тази година. Те се сдобиха с момиченце Малти Мари, което беше износено от сурогатна майка.
 
"Те винаги са знаели, че искат повече от едно дете, защото да имат голямо, задружно семейство е най-важното нещо и за двамата. Това е всичко, което знаят и техните братя/сестри са една от най-важните части от живота им, така че това е нещо, което те определено искат за Малти. Те не са готови да посрещнат още едно дете още сега, но когато го направят, те ще използват сурогатна майка, както направиха последния път. Не е въпросът дали ще имат дете, а кога ще имат дете", разкрива източник на "Hollywood Life".
 
Друг източник посочва, че Ник се надява да има деца, които са близки по възраст, както е с него и неговите братя - Джо и Кевин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
леле!...Толкова ли е леден "инкубатора" на тая.."Прянка" бре?...Имаше адно понятие-"шкарто"...
12
4
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 1 година
Да, болните и ЛГБТ не трябва да имат деца. Сурогатното майчинство трябва да бъде криминализирано, а не легализирано. НПО-тата трябва да бъдат забранени, а активистките им като теб вкарани по лудниците и затворите.
11
2
 
7
 
! Отговори
Една жена преди 1 година
До ГеоргиА ако не може да има деца или има проблем в износването? По вашата логика такива жени не трябва да имат деца. Мога да ви дам пример и с много майки, които раждат сами децата си и после ги отлеждат в токсична среда (насилие, бедност). Това по-добре ли е за децата?
10
6
 
4
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Като родител на 2 деца, виждам как жена ми се промени след раждането на децата. Засилват се определени човешки - майчински инстинкти. Не знам каква майка ще е жена, която не е родила детето си. Т.е. аз знам, защото познавам жена която си осинови 2 деца. В последствие децата ги изгледа нейната майка, т.е. бабата им. Вече децата са големи и търсят "майка си" основно за пари, бабата я няма, децата вече са студенти. Това със сурогатството е все едно си осиновил деца които приличат на теб
9
0
 
8
 
! Отговори
МахарЪджата преди 1 година
По древен индийски обичай семейството трябва да има поне 15 чавета . Ако жената не може да ражда другите жени от селото и дават от някое от техните деца , което им е излишно ....
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намате ли друга снимка на тая, а всеки път трябва да и гледа увисналите нянки
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкият... този примес на от сурогатна майка с NFT на BAYC :d
6
2
 
18
 
! Отговори
гларус преди 1 година
Нека този път Ник стане майката, ще го напълня като еклер.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има жени които по физиологични причини не успяват да износят плода, тези не изглеждат да са от тях, поне не га оповестили. Тея ми приличат на м..гали с некви пари и се чудят с кво да изпъкнат
4
3
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Тоя изглежда читав човек, за чий х*й се е хванал с тая ли*л*ава ц***ганка, че и няма да я пълни, да не и развали разложеното тяло ?
3
6
 
16
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Каквито и сълзливи истории да ползват медиите за легализацията на сурогатното майчинство, истината е, че това се прави заради гей двойките и разглезени застаряващи богаташи и артисти. Например тази актриса, Илон Мъск, Кристиано Роналдо и др.
2
3
 
21
 
! Отговори
Брамапутра преди 1 година
Да дойдат тез Чопри тука в първия индийски щат в европастан и да си аресат колкото чхавета си искат!Ко се занимават с глупости!
1
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краварски изверги!