Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън се разделиха

Двамата бяха заедно едва 9 месеца
6 авг 2022 19:33, Нели Христова
18
Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън се разделиха
Снимка: БГНЕС

Американската риалити звезда Ким Кардашян и комикът Пит Дейвидсън се разделиха след девет месеца връзка, съобщиха американски медии. Двойката прекъсна интимните си отонешния тази седмица, тъй като натоварените им графици „направиха наистина трудно поддържането на връзка“, твърди развлекателната медия E! News

Дейвидсън прекара част от лятото в Австралия, работейки по нов филм, твърди развлекателното електронно издание E! News.

Близък на двойката разкри, че любовниците се разделили на добро, решавайки да останат приятели. Те много се обичат и уважават, но от разстояние и с натоварения си график им беше трудно да поддържат връзка. Напоследък Дейвидсън прекарва много време в Австралия за снимките на филма, докато Ким се грижи за децата и управлява бизнеса си в Лос Анджелис.

Друг източник отбеляза, че разликата във възрастта е изиграла роля в раздялата - припомняме, че Ким е с 13 години по-голяма от Пит. Пит е на 28, а Ким на 41 – те са в много различни етапи от живота си. Пит е невероятно спонтанен и импулсивен, той очаква тя да зареже всичко и да отиде в Ню Йорк или където ида е при първото му повикване. Но Ким има четири деца, не е толкова лесно. Ким беше много уморена от тази връзка и други трудности в живота си.

Според изданието Кание Уест не е повлиял на решението, взето от двойката, той и Ким продължават да уреждат въпроси, свързани с развода и отглеждането на деца.

Кардашян, която има 328 милиона последователи в Instagram и 73 милиона в Twitter, започна да се среща със звездата от Saturday Night Live Дейвидсън, след като двамата участваха в скеч заедно в шоуто през 2021 г., споделяйки целувка. За романа на Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън стана известно през октомври миналата година. Влюбените прекарваха много време заедно и често попадаха в обективите на папараците, но официално започнаха да се появяват като двойка едва след няколко месеца връзка. Запознати казаха, че комикът много подкрепял телевизионната звезда, която се притеснявала от развода му с Кание Уест и публичните му лудории - рапърът отказвал да пусне Ким и често наранявал новия си Пит в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Неминон преди 1 година
До Анонимен - новината беше, че иска деца, без да се поменава от кого. Та може да е съвсем резонно - с тая завехваща трътла шансовете са малки, трябва му нещо по-младо.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакай ве, оня ден пуснаха "новина" че тоя рецидивист искал деца от дебелогъззото недоразумение, сега се били разделили.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ся кой ши бара голямата дупара? За Цеко питам.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди няколко дни имаше ''новина'', че въпросният Пит много искал деца.. Явно е започнал да работи по въпроса да роди той, щото Кардашианката вече е на преклонна възраст за такива неща...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази арменска трътла стана за резил пред медиите, че сцепи роклята на Мерилин Монро (която е музеен експонат) с огромния си пърдялник... Как няма да избяга човечецът след само 9 месеца, на снимката даже очила си е сложил, да не бере срам, че е с такъв застаряващ кит...
10
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Това втората дъщеря на Ким Чен Ун ли е ?
9
0
 
5
 
! Отговори
Работничка преди 1 година
Извинете, тази Ким Кардашиян колко лехи е прекопала за един ден ? Или колко метра плат е изтъкала на 10 стана ? Или колко чорапа е изплела на детето си ? Абе, изобщо, нещо правила ли е с ръцете си през целия си живот ,освен да стиска "пръчката" на някой черен ?
8
0
 
9
 
! Отговори
Фенчо преди 1 година
Отивам да се хвърля от балкона от мъка !
7
0
 
12
 
! Отговори
Буахаха преди 1 година
Цитат: "Близък на двойката разкри, че любовниците се разделили на добро" - Най-вероятно в оригинала е "for good", което въобще не се превежда като "на добро", а "за постоянно", "за неопределено време", "завинаги"... Последното изречение също кърти мивки - "развода му с Кание Уест", "често наранявал новия си Пит"...
6
0
 
5
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 1 година
Путин е виновен
5
1
 
9
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Всяка седмица писахте колко са щастливи и влюбени!
4
1
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 година
Голям кеф!
3
2
 
17
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Две кухи *** се разделили - трагедия! А тази Ким роднина ли е на Ким Чен Ун?
2
1
 
14
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Тая не беше ли женена...
1
1
 
32
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
е ся вече живота ми са срути!