Адел: Не съм била по-влюбена досега

Поп звездата казва, че е готова за още деца
17 авг 2022 13:39, Дарена Найденова
13
Адел: Не съм била по-влюбена досега
Снимка: Getty

Кариерата на Адел няма много ниски точки. Британската певица и текстописец се движи по стабилна орбита на успеха след издаването на прочутия си дебютен албум „19“ през 2005 година. Досега има 15 награди „Грами“ и постига такава слава, че песните ѝ стават синоним на разбитото сърце. Миналия ноември, след шестгодишна пауза, Адел издаде четвъртия си студиен албум, „30“, който стана най-продаваният за годината в САЩ.

Въпреки огромния успех, изпълнителката не може да се отърси от болката, която изпитва на 20 януари тази година. Тогава тя публикува сърцераздирателно видео, с което информира последователите си, че трябва да отмени плануваните концерти в Лас Вегас, които трябваше да започнат на следващата вечер.

„Това беше най-лошият момент в кариерата ми досега“, казва Адел пред списание ELLE, на чиято корица застава. Досега тя не е коментирала публично отмяната, която създаде много поводи за спекулации. Според някои, проблеми между екипа на изпълнителката и организаторите в Лас Вегас са попречили за провеждането на концертите. Други твърдяха за заразяване с коронавирус, а трети споменаха и темата за недостатъчно заплащане.

Преди да публикува видеото, Адел е била будна 30 часа, за да реши дали да направи избор, който е смятала за правилен още преди седмица. Но екипът ѝ, ядосан заради отмяната на множество изпълнения заради омикрон, е вярвал, че може да постигне нещо различно. На карта е било заложено и много повече от просто концерт – месеци на организация и репетиции, препитанието на бандата и екипа, както и неизвестна сума пари в инвестиция.

Напук на професионалните трудности, Адел намира любовта на живота си в лицето на Рич Пол, а какво разказва за него, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Адел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Драко преди 1 година
Катo си си далa г'зъ0т под наем и са те направили от обикновена Станка' от село си станало ЛЕЙДИ ГарГа,Адел,Бритни начи нeмаш право да решаваш.Коя си ти че ще решаваш и ще речеш да правиш деца и любов ало.Къде се намираш.Рептилоидите са те назначили Адифе и ти си просто едно IT и трябва да програмираш.Спреш ли да програмираш те ще те пратят на маса за вечеря в Орион.Цялата напълнена с ориз и с затъкнато лимонче в уста с препечена хрупкава кожичка.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яко я чаластри оня, с, черния смок как няма, да, е, влюбена
5
2
 
7
 
! Отговори
Айде нЕма нужда! преди 1 година
Еврейски приказки за Лека нощ.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова пък във върлина със ***, никой досега не се е влюбил. ХА ХА ХА.
3
3
 
17
 
! Отговори
ББК преди 1 година
момите англичанки си падат по ББК(Биг Бляк Кок). Всички говорят колко изпаднали същества са.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Т.е. по-глупава
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тюлените се влюбват.