Джоли се опитва да причини максимална болка на Брад Пит

Актрисата не спира да говори за инцидент от преди шест години
19 авг 2022 21:45, Дарена Найденова
22
Джоли се опитва да причини максимална болка на Брад Пит
Снимка: Getty

Брад Пит смята, че бившата му съпруга Анджелина Джоли се опитва да го нарани максимално, след като направи публични подробностите около инцидент през 2016 година, довел до развода им. Това споделя източник, близък до актьора, пред списание People.

Именно People получи редактирания доклад на ФБР, за който Джоли е поискала да бъде публикуван по Закона за свобода на информацията по-рано тази година. В документите актрисата твърди пред властите, че Пит, докато е бил пиян, е заплашвал нея и шестте им деца на 14 септември 2016 година. Тогава семейството се връщало от Франция с частния си самолет. Разследването приключи през ноември същата година, като никакви обвинения не бяха повдигнати.

Източник, близък до Пит, твърди, че бившите съпрузи са имали въпросните документи от шест години и Джоли вероятно иска да съживи проблем, който е бил болезнен за всички. По думите му, полицията е направила своето разследване, прегледали са всички материали и са решили, че Брад не е виновен.

„Какви са мотивите на едно лице да заема съдебно време и обществени ресурси, за да подаде анонимно искане за Закона за свобода на информацията за материал, с който разполага от години? Има само един – да причини най-много болка на бившия си. Няма полза. Това е вредно за децата и цялото семейство, ако документите станат публично достояние“, казва още източникът.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Брад Пит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
Алонсо преди 1 година
*** вече смърди,поляла го е отново с урината си,преди 6 години *** отгоре му и пак не успя.Много отмъстителна и зла жена (или подобие на такава) ,докато е жива ще тормози Брат Пит!
14
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тая жена никога не съм я харесвала! Лигла и половина, като актриса!
13
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма нищо по-злобно от зарязана жена с наранено его (пише го жена).Обаче ... дали ще паднеш толкоз ниско да вадиш кирливи ризи от преди години, за да си оправяш нараненото его... ей това вече е жалко.Умната жена оставя кармата да си свърши работа (почти винаги работи), на глупавата може да й извадят и ограничителна заповед.
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САТАНА
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не стават луди след 40. Луди са си и преди 40, просто след 40 нещата излизат извън контрол.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъж ако те мрази ще е до време или докато не се сбиете. Жена ако те мрази ще е до гроб
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами наигра се с тази психопата и цял живот ще страда от последствията. То трябва малко, но навреме.
8
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази изобщо не е наред с главата! Но то в Холивуд кой ли е с всичкия си?! Тази скрипя си ряза циците,направи детето си зорлен на жендър,алкохоличка е,показно събира деца от цял свят,вихри хистерични скандали и се навира непрекъснато пред камерите! С една дума,луда работа!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно по Холивудски твърди, че нещо се е случило през време оно. Ама, че няма доказ, нито свидетели, това кривите фемини ги не интересува. Големите и роли бяха отдавна, а и вече не е онова парче, дето беше преди 20+ години. Сега е в центъра на вниманието само със скандали. Много жалко, че стигна до там, Анджи, много жалко.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре си беше с Джениту. Рейчъл е по-земна, някак си по-разбрана. А и знае как се живее истински, типично по балкански, щото по произход ни е комшийка.
5
2
 
30
 
! Отговори
Пфуй преди 1 година
Тази много отмъстителна излезе. Направо му съсипа живота на Брад. Не стига, че му разруши семейството с Джен.
4
4
 
23
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Е,самия Соломон,в качеството си на "Проповедника" отбелязва:..-"По-добре /да живееш/ на ъгъла на покрива,отколкото в дворец със зла жена"..Брадкото са зафана с неподходящата,сега да й сърба попарата..
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таз голяма скрипя излезе.
2
4
 
4
 
! Отговори
Име преди 1 година
Нищо човешко не им е чуждо! Този "елит" е важно да се подражава, иначе няма бизнес.
1
2
 
13
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Да внимава. Справка Амбер - Жони.