Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното

В Instagram тя разказа, че не е пострадала сериозно
24 авг 2022 12:20, Нели Христова
623
Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили, която стана популярна с безразсъдното си каране на тротинетка по магистрали и скоростни пътища, е претърпяла инцидент на Околовръстното шосе в София. За случката съобщи самата тя в Instagram, а в социалните мрежи веднага се появиха видеа на очевидци.

"За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред", пише в пост в Instagram Емили. Тя е паднала от превозното средство, докато се е движела със 100 км/ч.

В публикацията си Емили обяснява, че времето е било ужасно, но тя носила необходимите протектори за тяло.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел.тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!", обяснява трансджендър момичето.

Още по темата

В Instagram Емили е публикувала схема на инцидента според която, след падането от тротинетката, тя се е пързаляла около 50 м по асфалта, а превозното средство - 100 метра.

"За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!", разказва още Емили.

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!", пише тя.

Във видео, публикувано от очевидци на инцидента, Емили обяснява, че е била излъгана, че гумите на тротинетката ставали за дъжд.

"Карах със 100 км/ч, защото ми бяха казали, че гумите са устойчиви и могат да си карат в дъжд. Но явно са ме излъгали", казва Емили, а един от мъжете, заснемащи видео, отбелязва, че тя кара в дъжда с джапанки.

Преди няколко седмици МВР глоби Емили, която не просто управлява тротинетка на места, неподходящи за това, а и нарушава ограниченията на скоростта. На Околовръстното шосе ограничението е 80 км/ч.

Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
0
 
22
 
! Отговори
х преди 1 година
Тъпачката или тъпака емили ще натресе страхотни ядове на на невинни водачи.Въпрос на време е.Да ни пази Господ от нещастника,дано не ни се изпречи на пътя !
328
2
 
25
 
! Отговори
До кога преди 1 година
До кога ще занимявате цяла България с тоя душевно болен човек !Това същество е за психиатър за и за психолог.
327
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От както си сложих ваксина започнаха да ми правят впечатления такива джендърски заглавия и се чувствам странно. Свържете се с психолог за помощ. Има нещо народа психясва.
326
0
 
9
 
! Отговори
jnjjbjb преди 1 година
Добре че не е направил/а беля на някой
325
2
 
38
 
! Отговори
За Курило преди 1 година
Емили,ако четеш коментарите под статия за твоята безгранична остра глупост ще се радвам да прочетеш следният ред:Бих искал да мисля,че желая да те блъсне влак,но си някакъв вид Хомо.Далеч от хомо-сапиенс,но хомо.Инфантилният ти смях и прозрачната(нулева) логика от всичките ти видеа ме навежда на мисълта,че си за психиатрия.Плаши ме,че тъпотията ти е заразна и вдъхновяваща за децата ни!Срам ме е от такива Идеоти ,като теб!
324
2
 
20
 
! Отговори
Др.Врабчев, сексолог преди 1 година
Тоя няма глава. Буквално. Нито горе нито долу.
323
2
 
12
 
! Отговори
Хамлет Датски преди 1 година
Изтърка ли си кренвирша или тятой няма? Това е въпросът?
322
1
 
24
 
! Отговори
Александър Дюма преди 1 година
Ще е хубаво ако "Летящият ***" се превърне в "Тротинетникът без глава""
321
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не може е да спре самоубиец. Един път, кратунка, два пъти кратунка.Третия път,ще я събират по пътя. Не и го пожелавам, но както е тръгнала..... Да пази Бог.
320
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли ни занимавате с това абсолютно сбъркано същество?! А какво става с многобройните курортисти, които настояваха да са в луксозни хотели на първа линия на морето? Нещо не се чува много за тях напоследък!
319
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид и ваксините ни превръщат в ***, от БАН трябва да се задесйтват да го вземат Емилито там и да му правят изследвания.
318
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва е някакъв психологически експеримент с нацията. Не е случайно, че в най-джендърския век ни занимават с тоя *** и че ни го пробутват вече 5-6 месеца по ютуб, по телевизиите и в новинарските сайтове. Експеримент как обществото ще реагира на новото нормално с липсващи хромозоми. Какво им беше местоименията на тия То ли беше или Те. Краварски номера.
317
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 342, ареееееее поредния дръгливПапагал. Сите русофили работят срещу държавата в полза на Русия, саботират, лъжат, пропагандират, а сега питат къде била държавата. Думи няма да го опишеш!
316
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Издухан трансформатор ;)
315
1
 
13
 
! Отговори
да не е уплашено!? преди 1 година
До Таня На това "дете" ако знаеш какво му виси от крачолите ти ще се уплашиш!
314
14
 
2
 
! Отговори
Бохохоох преди 1 година
Не твърдя, че подкрепям такова поведение, но виждайки как Емили бъркавГъзеца на русофилите нямам как да не се изкефя муахахахахаххаха.
313
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано това да е понаместило мозъка на сбърканото същество и да не прави повече глупости
312
1
 
25
 
! Отговори
А бе преди 1 година
Не виждате ли,че девойчето е за освидетелстване!Горките родители!То,луд умора нема,ама чак толкова!
311
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емили го е преместила от единия в другия крачол.
310
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези, които дават трибуна на Емили са по-откачили теглича и от нея.