Майкъл Джексън купувал лекарства с 19 фалшиви документи

Кралят на попа бил пристрастен, показват нови разкрития
Обновена: 30 авг 2022 11:34 | 30 авг 2022 11:29, Петя Славова
27
Майкъл Джексън купувал лекарства с 19 фалшиви документи
Снимка: БГНЕС

Майкъл Джексън е "отговорен" за смъртта си, като е имал 19 фалшиви лични карти за сдобиване с лекарства, разкрива документален филм на TMZ.

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън почина през юни 2009 г. след тежък инфаркт, припомня БГНЕС. Легендарният певец беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис вследствие на свръхдоза анестетик пропофол.

Въпреки че певецът умира от предозиране с лекрства, се разкрива, че през живота си е приемал тревожни дози различни медикаменти, осигурени му от множество лекари.

Според документалния филм  на TMZ, базиран на разследвания за смъртта му, обстоятелствата, довели до трагичния край, са поради това, че в продължение на години „всички тези различни медицински специалисти са позволили на Майкъл да диктува собствените си условия, да получава лекарствата, които иска, когато ги иска, където ги иска. Всички те са причината той да е мъртъв днес."

Съобщава се също, че певецът е имал 19 фалшиви лични карти, за да се сдобива с желаните от него лекарства.

"Начинът, по който Майкъл се е сдобивал с всички тези лекарства, е бил „пазаруване“ от лекари. Той е имал много, различни лекари, с които бил свързан, и отивал при "доктор А" и искал успокоително, а след това отивал при "доктор Б" и искал същото", твърди пластичният хирург на Джексън, д-р Хари Гласман.

"Майкъл е отговорен до голяма степен за собствената си смърт, но със сигурност това е станало с голяма помощ от медицинската общност", добавя той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
3
 
! Отговори
Dance In Peace, Mike преди 1 година
Простотията на БГ сеирджииите няма край. Ходете коментирайте политиците и футбола, там много знаете. Майкъл и музиката му са на светлинни години от пошлите ви мозъци, оставете го на мира. А авторката на тоя бълвоч Петя Славова можеше вчера да ни напомни какъв чист и истински ЧОВЕК беше Майкъл, вместо днес да омърсява паметта му. Аман от *** като тая ***!
22
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
това същество трябва да бъде по-задълбочено изследвано от специалистите...Че беше гений на НЕГОВИЯ си стил е факт !..Но извън "сцената" май е попадал в некви "тъмни измерения"..
21
2
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- И защо стана бял - не искаше да е черен ли?!
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До IQ 3.14. Баща ми е набор на Майкъл Джексън, доскоро пиеше и то по-много и основно домашен алкохол. Поради ред причини спря и цигари и пиене, но още си е жив и горе-долу здрав, на крак и работи. Лично съм противник и на алкохол и на цигари, но ако си мислиш че като се натровиш със скъпа дрога и лекарства си по-умен селксия пияница, вярно си оправдаваш IQ -то.
19
2
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
добре е да си закачен за наливна ракия и контрабанда цигари, а да се хилиш на майкъл джексън. читалище. закривайте.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете с глупостите.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още едно доказателство, че повечето лекари са безотговорни, меркантилни психопати убийци! Медицината убива. Бялата мафия.
16
1
 
13
 
! Отговори
Оставете го на мира преди 1 година
Съгласен съм с много твърдения за него - слаба психика, безумни операции, наркотици и т.н., но конкретно за пeдoфилия не вярвам, дори съм убеден, че е скалъпено. Неведнъж съм попадал на информация, че просто не е искал да играе по свирката на задкулисието и те буквално са го унищожили. Има още примери, Патрик Суейзи, Стийв Джобс(макар и по други причини). На обратния полюс са Мадона, Джей Зи, Бил Гейтс, все демократи, между другото. Сравнете ги като личности и посланици на принципи и идеали ;)
15
4
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кой му е джипито на джипсито Майкъл Джексън :)))
14
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете човека да почива в мир! Вчера беше рожденият му ден, а не видях нито една статия за живота и успехите му. Сега сте се сетили да пуснете това "нещо". Каква е причината за смъртта му вече няма значение. Важното е само какво е оставил след себе си, а то не е малко.
13
4
 
17
 
! Отговори
Свидетел преди 1 година
То и моят баща едно време се подиграваше на баба (майка му), че е кьорава, викаше й - нашият кьор, кьор....то верно, че баба не виждаше с едното око, ама тя беше над 80-годишна, направиха й операция на лявото око от перде. Ама сега татко и двете очи му оперираха. Така че...не се подигравайте на чуждото нещастие, защото рано или късно ще ви застигне същото.
12
3
 
12
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Да, и завинаги ще остане Краля на попа. А "разследващите" - просто живеят от неговата история.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЕЛИК!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирков и Пугачова са не земни ангели, успокой се и ти си такъв!
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много голям е Джако, но след множество операции на снимката прилича на клоун. Можеше да умре достойно, а не по този жалък начин. Все пак поклон пред таланта!
8
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Беше крал на попа оная сладникава музичка за лигавене и лигльовци, която за жалост много се нарои и вече нищо свястно не излиза! Може би само Мюз и още няколко бенда! Но и те са далеч от легендите Куин Пинк Флойд Цепелин Сабат ГнР!
7
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте само снимката.... Тоя и на снимка е страшен, а представете си да сте дете на 7-8г. и чичо Майки да ви гали по ***... Оставил е травма за цял живот на десетки деца-даже беше направил имението си в подобие на Дисни ленд, уж за да "радва" децата.Хич не ми е жал за тоя педо....фил... Тоя и мадона бяха нарочени за звезди. Слуги на сатанната.
6
4
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
"е "отговорен" за смъртта си" това е присъда! Вие, журналистите, НЯМАТЕ ПРАВО да издавате присъда! "е бил пазаруване от лекари" грешите в превода!!!! Той е "пазарувал" лекари! С други думи си е плащал за да получава тези рецепти! И накрая какво излезе :) когато си богат можеш да си позволиш всичко :) И какво беше казал Бил Гейтс? "Ако си роден беден, не е по твоя вина. Ако умреш беден си е по твоя вина."
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Факт е, че на най великите музиканти и художници, им е трябвало малко външен стимул, алкохол наркотици и т.н. Или пък в резултат на славата прегряват. Майкъл остави велики произведения, но чисто физически се контузи много. Убеден съм, а и на тази снимка се вижда, че се обезобрази, само и само да го приемат като БЯЛ човек. Кофти но това беше реалността в най демократичната държава. Едно от култовите изпълнения на е със Слаш - как да не е рок ?
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази тема е вечна и неизчерпаема. Така ли? Като няма какво да каже умния мълчи.