Принц Джордж се сбил със съученик и се заканил: Баща ми ще стане крал!

Той знаел как да отстоява себе си
28 сеп 2022 19:55, Нели Христова
56
Принц Джордж се сбил със съученик и се заканил: Баща ми ще стане крал!
Снимка: БГНЕС

За децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям се говори много тази година. Те бяха идеално облечени за погребението на прабаба си и героично спазиха всички протоколи.

Кейт и Уилям правят всичко възможно да научат децата си, че това, че са родени в кралско семейство, не означава, че са привилегировани.

„Те отглеждат децата си, особено Джордж, със съзнанието кой е и каква роля ще наследи, но не искат да ги натоварват с чувство за дълг. Джордж обаче разбира, че един ден той може да стане крал. Наскоро се сби със съученик в училище, като му се закани тежко“, пише Кейти Никъл, авторка, която следи събитията в британското кралско семейство от 25 години.

Тя пише и много други подробности за това в книгата "Новите кралски особи". Спомената история е показателна за това как принц Джордж знае как да отстоява себе си. А именно, когато негов съученик го ядосал, малкият принц просто му казал: „Баща ми ще стане крал, така че по-добре внимавай.“

Това е доказателство, че макар принц Джордж да е малък, само на 9 години, той осъзнава отговорността на позицията си и на ролята, която го очаква в бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Pin преди 1 година
"Мойто татко работи на боксьор!" - отвърнал принца от Столипино.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо - много възможно е да не е вярно, както кадърът с кихащата Шарлот на погребението на кралицата започна да се тълкува, като детето плаче неудържимо. Ако е вярно пък, принц Джордж вдига при малчуганите сериозно нивото на заплахата "не се занимавай с мен, знаеш ли като дойде баща ми." Което е напълно нормално за тази възраст. Голям късмет имаха британците с кралица Елизабет, а в по-ново време - с Уилям и Катрин. Жалко за избора на Хари - от всички жени на света точно тая себичната избра.
37
2
 
2
 
! Отговори
Ами, преди 1 година
то си знае от малко,че е с друга кръв,а не като простолюдието! Нима някой очаква ,че тези лигльовци ,ще се държат по друг начин с останалите,които не са от тяхното"благородно" потекло? Този пик льо , вече е наясно,че може да прави каквото си иска,защото баща му ще бъде крал!
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото повикало, такова се обадило:)
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A оня го опикал и казал: А баща ми кара лаййнарка!
34
0
 
3
 
! Отговори
е стига де преди 1 година
малкото лъино... и кой ги мисли тез статии - героично спазили протокола.. тва се котира сега за героизъм ли, ще падна вече
33
0
 
4
 
! Отговори
ахахахаха преди 1 година
Да го бият само заради това,че е син на престолонаследник ли. Няма да стане.
32
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова разглезено дете не съм виждала.
31
0
 
6
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
До Анонимен ... Мдаа, прав си. Сигурно знаеш че красотата на английските жени е направила от англичаните велики мореплаватели и откриватели. Също така при тях за първи път се е появило поверието че жена на борда носи нещастие ... а от там до мъжката любов има една койка разстояние ..... А за да се заканва и заплашва с тати "истинския малък мъж" означава че здравата го е опердасал съученика му , иначе Бой Джордж е щял да каже нещо по триумфиращо ....
30
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истински малък мъж. Потомък на смели мореплаватели и откриватели. Историята помни победителите.
29
4
 
3
 
! Отговори
Жокеръ преди 1 година
По-добре Джордж да внимава, че в подобни времена кралете и принцовете често дават фира драматично! Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи Ха ха хах ха ха ха ха ха Хо хо хо хо хо хохохо Да няма тези години кралска салата за болшевики ха ха ха ха ха хах хаха хахах хахахах хахахахха хо хо хо хо хо хо хо хо хо хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи
28
2
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
В трудно време живееме и ние и това момче,във времето на осмия.
27
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Твърде вероятно е да е бил провокиран, децата могат да бъдат страшно завистливи и агресивни. Представям си какво са чули вкъщи от родителите си за децата на Кейт и Уилям.Аз ако съм бих си махнала децата от такова училище и бих наела частен учител. Какво зночение има, че са сред деца след като всички ги мразят и им завиждат?
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да беше се оплезил
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някъде четох за друг престолонаследник в началото на 20 век - често го провокирали съучениците и се биели с него, веднъж ги събрали и ги питали защо го правят и те хъката мъката признали, че искат след време да могат да се хвалят, че са ритали краля по задникa
24
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова малък, а вече е станал завършено ***.
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
джедергаста се има за голяма работа, ама не знае че скоро ще ги подпукат с камъне и дърве...
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да не стане като с нашия сакскобургготски.
21
7
 
15
 
! Отговори
Суверена преди 1 година
Ясно, някаква кифла се мъчи да си продава тъпата книга за кралското семейство. Абе на кого в България му пука за тия? За мен лично, в тези времена да има още монархии и кралства, императори и прочие уж божествени личности, е пълен ъпсурт. Ама не е луд този , дето яде баницата. .
20
6
 
17
 
! Отговори
Офца преди 1 година
Кое дете не се е било в училище и не е заплашвало с родителите си?Нормални детски реакции.