Лоренцо на Софи пледира невинен, не бил каналджия

Все още не е ясно дали ще се стигне до повдигане на обвинение
Обновена: 4 окт 2022 13:45 | 4 окт 2022 13:45, Нели Христова
38
Лоренцо на Софи пледира невинен, не бил каналджия
Снимка: БГНЕС

С двама адвокати се е появил в полицията в Бургас синът на Софи Маринова - Лоренцо, когото МВР издирваше заради съмнения, че участва в канал за трафик на мигранти, съобщи говорителят на ОД МВР Бургас Цветелина Рандева.

20-годишният младеж е бил разпитан като свидетел в дирекцията на полицията на ул."Хр. Ботев" в петък. Той е направил това ден, след като близки до фамилията на Софи Маринова заявиха пред "24 часа", че Лоренцо не се крие и е готов да говори.

Пред разследващите младежът се представил като собственик на продуцентска къща и отрекъл да има нещо общо с трафика на мигранти.

Лоренцо бе обявен за общонационално издирване след като на 21 септември на КПП Русокастро бе задържан джип с 9 сирийци, превозвани от 24-годишния Иван С. от столицата. Каналджията разкрил пред разследващ полицай, ще джипът му бил даден от Лоренцо, който му обещал и пари след като свърши работата. По-късно обаче задържаният  опитал да промени показанията си, като само потвърдил, че се познава с Лоренцо и че на 21 септември  двамата са пътували заедно към Айтос, но объркали пътя и били спрени край Русокастро. Аверите пътували с два автомобила.

Малко преди да отиде с адвокати в полицията пък Лоренцо написа в социалните мрежи, че никой не го е издирвал и всичко това било "пълна пунта".

Все още не е ясно дали ще се стигне до повдигане на обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Кравар преди 1 година
Ако не са паричките на майка му,отдавна да е станал не само каналджия,ами и щеше да чисти и ке не фите на Централна гара ,защото май нищо на става от него.
32
0
 
6
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Коминочистач е!
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
лоренцо ламас - шотландския боец
30
1
 
6
 
! Отговори
преди 1 година
Лоренцо не може да не е невинен. Не му отива !
29
0
 
7
 
! Отговори
хм преди 1 година
бе много мекичък ми се вижда лоренцУ .
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама в какво се кълне ако в а лл ах начи лъже, ако вика да му окапе ш лан га барабар с марте ниците значи не лъъъжеее:)))
27
0
 
4
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Ако се кълне,значи говори истината!!!
26
1
 
6
 
! Отговори
ivailo преди 1 година
Такива като тия двамцата на снимката, само концлагер ги оправя.
25
0
 
14
 
! Отговори
Глей ся преди 1 година
Софке, това може да е магия бе душа. Нали си беше отрязала косата за да развалиш магия. Предлагам ти сега да вземеш да си обръснеш главата и всичко ще се оправи. Ще ти отива много. Пък и е модерно.
24
0
 
15
 
! Отговори
Gypsyland преди 1 година
Работата е ясна и си личи от самолет каква е. Племето живее със свои закони и правила. Купува булки, продава булки, гласове, чалъми и фасони. Те за други не работят и данъци за други освен племето си не плащат. Ако няма натикани по затворите сводници, лихвари и чораджии, остават ни има-няма 3 години до промяната на името на държавата ни в джипсиленд.
23
0
 
26
 
! Отговори
българин преди 1 година
Тия на челото им пише какви са ! Гени , братче !
22
5
 
9
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
""""""Защо ни занимавате с ***?""""""" --------- Именно! Защото за организирането на подобна дейност се иска доста акъл, връзки и ресурси, нали? А, като гледам това 20 годишно изнежено ке...ле...шче силно се съмнявам, че разполага с такива организаторски качества, връзки и ресурси
21
2
 
23
 
! Отговори
бд преди 1 година
собственик на продуцентска къща... в една друга вселена нещата щяха да са различни.
20
18
 
3
 
! Отговори
Мдаа... преди 1 година
Всички "форумни драскачи" знаят, че това ке...ле..шче няма нищо общо с организацията на Трафика на хора/бежанци, всички се досещат какви хора от вишите сфери на Власта и Мафията стоят зад Трафика не само на бежанците..., но колко е готино за всички "Кусури" в Резервата да обвиниш ромите, нали, а в конкретният случай това хлапе! Колко сте Смешни и Жалки!
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ни занимавате с ***?
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
значи измисли си каквото искаш пред ушев и той верва?
17
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
присъда според цвета на кожата
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Аверите" пътували, да бяхте написали "братоците" или "комшиите"...
15
6
 
10
 
! Отговори
н2о преди 1 година
Къв каналджия е този, бе, смешници!? Това хлапе въобще знае ли "четирите посоки"? -))) За тази работа трябват акъл, организаторски умения и яки връзки, например в Гранична полиция! Търсете организаторите на трафика, а не му...летата!
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дали се е катерил връз мама Софка като доведения си брат?!? Щото Софка обича млади ярета пък в техния етнос си е нещо нормално... Дет имаше един виц там у махалата като стане тъмно всеки яхва всеки, само на бабата и слагат един хлопатар на шията, че да не стават грешки.