Футболен хулиган ще се пробва в "Гласът на България"

Какво ще видим още тази неделя?
5
Футболен хулиган ще се пробва в "Гласът на България"
Снимка: bTV

Детска учителка, футболен хулиган, оперна певица-татуист и още невероятни и гласовити ентусиасти ще направят първа крачка към титлата „Гласът на България“ и наградата от 50 хиляди лева в новия епизод на музикалното шоу по bTV в неделя от 20:00 часа.

В предпоследния епизод от кастингите на тъмно на сцената ще звучат едни от най-големите хитове на Глория, U2, Oasis, Billie Eilish, Etta James, Александър Петрунов и „Сребърните гривни“, D2 и др.
 
И тази неделя няма да липсват „блокирани“ и изненадани треньори, но приятните емоции ще са много повече – и за тях, и за всички пред екраните.

Участник от най-голямото музикално риалити в съседна Сърбия и от отбора на Цеца Величкович, ще стъпи на сцената на предаването с надеждата да повтори успеха си и да обърне с гласа си стола на Галена. DARA пък ще бъде впечатлена от чужденец с уникален тембър, без да подозира за тежката съдба и силна воля, която го е довела дотук. Иван Лечев ще се смае от уникалнa оперна версия на една от най-големите класики в народната ни музика, а Любо Киров ще разпознае и похвали звученето на новия вокалист на D2.
 
Известен хит на Глория ще изпълни голяма нейна почитателка, която мечтае за звездна слава. Песента ще предизвика силни емоции и страхотни думи по адрес на Глория от страна на Галена, която ще изпее любимото си нейно парче. В епизода, на сцената ще се качи и един много специален гост - първата учителка по солфеж на един от треньорите като изненада за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
f преди 1 година
До Анонимен 1:Е не слагай всички "формати" под общ знаменател. Специално този си е за меломани. Може би затова не ти харесва :)
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласът на България и всички други риалити формати са направени с цел хората да плачат и да им се промиват мозъците. Не ми дреме, ако ще и Бойко Борисов да извикате там! Факта, че оня професор от Ковид щаба участваше, като жури в такова предаване, говори достатъчно за стойността на тези формати. Бъдете здрави!