Бебета топ модели влязоха във "Фермата"

Фермерите Бети и Ники показаха внучетата си
11
Бебета топ модели влязоха във "Фермата"
Снимка: bTV

Две красиви, синеоки бебета, облечени като за модно ревю, се превърнаха в атракцията на „Фермата“. Малките Мадлен и Николай влязоха в стопанството като истински модни икони, носени на ръце от родителите си и умилиха до сълзи участниците.

Момченцето и момиченцето са внучета на тазгодишните наставници в стопанството - легендарните фермери Бети и Ники, които всяка седмица дават задачи на риалити героите и след това оценяват как са се справили. За пръв път от началото на предаването те влязоха през портите с многобройната си челяд, сред която се открояваха най-малките и най-сладки членове на фамилията им.    

Появата на бебетата разплака някои от участниците, които отдавна не са виждали собствените си деца. Много от тях се отдадоха и на спомени за детството си, което не е било леко. Веселка, шампионката от петия сезон, призна, че с брат си и сестра си са се трудили на село от съвсем малки. Хлебарят Чавдар разказа за развода на родителите си, който му е нанесъл тежка травма, а диетологът Влад -  за конфликтното семейство, в което е израснал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ФерматаБети и Ники
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
деца на българите без бъдище в нато и ес
7
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И с такава малоценност и така ли възпитаваме бъдещите подрастващи деца? Посли да снанат комплексари с всякакви претенции да си оперират носовете,да стават миски
6
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукувичета.
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо хич не приличат на дядо им и баба им?
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами като са такива сел таци, защо ги гледате? Има други канали, има интернет, пълен с видео по избор. Оставете ги да си филмират селташките изпълнения и да ги излъчват без публика. Скоро ще им свършат спонсорите. Хората са казали: Децата като са малки, са толкова сладки, че ти иде да ги изядеш. Като поотраснат съжаляваш, че не си го направил. Как при толкова родени ангелчета по улиците се разкарват татуирани пиърсни май муни с тротинетки и без.
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки може да има дете. В UK цената беше 9000 паунда. Плащаш на сурогатна майка англичанка, украинка или друга ти снася по поръчка. Но после си е пълно работно време да се отгледа детето. Което не всеки е готов да направи. Да се лиши от лежанката на дивана. Отделно, като поотраснат, могат да ти се качат на главата при неправилна дресура.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пишман американци станахме хахахаха! С техните конкурсчета за малки МИС-ки на по 4-5 години, които биват обличани и гримирани, като големи жени, а п-е-д-о-ф-и-л-и-т-е от журито се пипат, докато малките момиченца дефилират по сцената. ОТВРАТИТЕЛНО!
1
3
 
27
 
! Отговори
1 преди 1 година
то бива, бива глупости но чак пък толкова. бебета модели - бебета кото всички други, и тази показност и нравоучителност от бети - по 3,4 дори 5 деца - глупости само. то така се гледат толкова деца с по една паница боб пък и има хора които не могат да имат деца, те как се чувстват от тези съвети. смешници