Морфов: Аз изкъртих табелката на Кръстевa

Той заяви, че не се е крил
8 ное 2022 14:09, Нели Христова
36
Морфов: Аз изкъртих табелката на Кръстевa
Снимка: БГНЕС

Aлексaндър Морфов признa, че той е нaдрaскaл врaтaтa и изкъртил тaбелкaтa с името нa Велислaвa Кръстевa, бившият PR нa ДПС, която сега е на същата длъжност в Нaродния теaтър.

Морфов казва, че не се е крил и ще си понесе последствиятa. Той обяснявa и зaщо го е нaпрaвил: зарaди „откровенатa политическа пропаганда“ от стрaнa нa Кръстевa в изборния ден зa пaрлaмент нa 2 октомври, когaто тя придружи Aхмед Догaн до изборнaтa урнa.

Ето и пълния текст на писмото

Отворено писмо от Александър Морфов

до всички, които се интересуват

Уважаеми приятели, колеги, журналисти, жълти драскачи, лъжци и политици, искам да внеса малко информация за случилото се в Народен театър „Иван Вазов“ на 29.10.2022 г.

В Народния театър се води разследване срещу неизвестен извършител за надраскана врата и изкъртена табелка! Аз съм известен извършител и не съм се крил. Каква е причината?

Много моля да изгледате видеоматериала по-долу от 2.10. 2022 г.: (Тук е пуснал видео от изборния ден - б.р).

Както става ясно, тази жена, която следва Почетния председател на ДПС Ахмед Доган, е Велислава Кръстева – зам.-директор!!! и пиaр на Народен театър „Иван Вазов“. В качеството си на такава тя представлява не себе си, а Институцията Народен театър, респективно мен, артистите и всички служители на Народния театър. Това, което тя демонстрира, е откровена политическа пропаганда!

Още по темата

След като изгледах това видео, незабавно уведомих директора на Народния театър г-н Васил Василев и споделих възмущението си, но той игнорира всички мои опити да обсъдим случилото се. Стана ясно, че той упорито избягва да предприеме каквото и да било срещу бившата си колежка от времето на кабинета „Орешарски“.

Не се научих да мълча през всичките години и не се страхувам. Аз съм свободен, защото не завися от никого! Три пъти съм си подавал оставката и съм напускал театъра поради несъгласие с управлението му! Моите убеждения са в моите постановки!

Не съм съгласен с политически назначения на лица, които смятат, че са недосегаеми и всичко им е позволено!

Изразих своето негодувание по мой си начин, за което съм готов да си понеса последствията.

И накрая: никой няма право да ме обвинява в етническа нетърпимост! В моите постановки са участвали българи, македонци, албанци, турци, роми, иранци, сърби, французи, украинци, руснаци, евреи, румънци, шведи, американци, китайци, латвийци… и още други!

АЗ НЯМАМ ЕТНИЧЕСКА НЕТЪРПИМОСТ, АЗ ИМАМ НЕИСТОВА НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ХОРА БЕЗ МОРАЛ!!!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Анонимен Двадесетия, ами чудесно, ходи да живееш в Турция, арабските срани, *** махала, Африка и пр. Очевидно там ще ти е прекрасно. Какво правиш още тук сред българите?
23
0
 
3
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Прав си е човека. Щом не щеш с - мира с секира. Не само той обаче. Всички да излезем и да ги хвърлим в ямата, където им е мястото. Дори е по - добре да ги оставим живи. Ще се мъчат цял живот.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че до някъде е прав! Някъде около 100%!
21
7
 
7
 
! Отговори
Професора математик преди 1 година
А защо изборите бяха на 2 октомври, Морфов нарисувал вратата на 29 октомври, а днес сме 8 ноември??? Този човек сега ли изтрезня???
20
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният от мнозинството ра-сис-ти в малка държавичка на бал-канистанския полуостров. Тя затова си и заминава тази държава от лицето на планетата.
19
7
 
32
 
! Отговори
Да преди 1 година
Браво Морфов, истински българин и мъж.
18
11
 
39
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Огромен Морфов! Респект! Моралът над всичко :) Аз бих наврял табелката дълбоко в гърлото на Вели, радвам се, че си се сдържал :D
17
34
 
17
 
! Отговори
аз преди 1 година
Да имаш идеология е едно, а да я отстояваш с хулигански средства - друго. Морфов очевидно се гордее с постъпката си, но тя не подхожда нито на възрастта му, нито на професията му.Ще приеме ли за нормално утре някой, с различни от неговите политически възгледи, да го набие на улицата?
16
8
 
26
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Харесва ми, че човекът има куража да си каже мнението!Само че, освен какво казваш, има значение и как го казваш!Има и по-доби начини от този, убеден съм в това г-н Морфов!
15
10
 
56
 
! Отговори
Бико преди 1 година
Винаги съм уважавал г-н Морфов,а сега ми се издигна още повече. Будна съвест и голям професионалист.
14
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дпс трябва да се закрие, а тоя хубостник да му спрат кинтите, всеки знае откъде.
13
12
 
36
 
! Отговори
сина преди 1 година
Евала, трябва да имат отпор нагледци, като дпс-арите, пп-истите, герберастите и комунистите! Трябва да знаят, че не може да пробият навсякъде! Евала г-не!
12
67
 
11
 
! Отговори
Хаджи Ровоама преди 1 година
Морфов, вчера един млад българин загина, за да защити Родината. Ти си на 60 години и хората ще те запомнят с една надраскана врата. Нямаш място в Народния театър.
11
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само така.
10
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само не разбрах що се оправдава че не бил расист като ДПС нали уж бяха българска партия защитаваща българските интереси или се бъркам? а ако се бъркам що на етническа партия е позволено да съществува?
9
11
 
55
 
! Отговори
Азимов преди 1 година
Достоен човек.
8
6
 
44
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ама защо е изгонена от дпс как така се намира в народния театър какво разбираот култура и изкуство какви са тези прос-то-тии
7
56
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МОРФОВ МАРШ КОГА ????
6
7
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е човекът! Ама не е лесно да се пребориш с такива, навсякъде ги има.
5
9
 
62
 
! Отговори
Морфов преди 1 година
е смел и честен човек,за разлика от много други пълзящи твари!