Джей Лено е с изгаряния след пожар в гаража му

В изявление той твърди, че е добре
15 ное 2022 11:52, Нели Христова
6
Джей Лено е с изгаряния след пожар в гаража му
Снимка: БГНЕС

Американският комик и водещ Джей Лено пострада сериозно при пожар в гаража си в Лос Анджелис.

72-годишният Лено е получил изгаряния по лицето и е отменил ангажиментите си до края на седмицата. Той се лекува в Grossman Burn Center в Лос Анджелис, според уебсайта TMZ.

Лено е известен с любовта си към колекционирането на коли. Твърди се, че е работил върху превозно средство, когато то е избухнало в пламъци в събота.

Колекцията му от автомобили включва около 180 ретро и екзотични превозни средства, както и приблизително 160 мотоциклета.

"Получих сериозни изгаряния от пожар с бензин. Добре съм. Просто ми трябва седмица-две, за да си стъпя на краката", съобщи самият Лено в изявление за сп. Variety.

Лявата страна на лицето на комика е пострадала, но окото и ухото му не са сериозно увредени, съобщи Ройтерс.

Комиксът трябваше да се появи на конференция в Лас Вегас в неделя, но организаторите информираха присъстващите, че Лено няма да присъства поради "сериозна спешна медицинска помощ".

Имейл до присъстващите на Форума на финансовите марки гласи: "Семейството му не успя да ни предостави много подробности, но той е имал нужда от много сериозна спешна медицинска помощ, която не позволява на Джей да пътува. Всичко, което знаем е, че той е жив, така че нашите молитви са към него и семейството му тази вечер.”

Лено е дългогодишен бивш водещ на популярната в САЩ вечерна програма за разговори The Tonight Show. Той напусна шоуто през 2014 г., същата година, в която беше въведен в Залата на славата на американската телевизия.

Сега той е домакин на телевизионния сериал "Гаражът на Джей Лено". Скорошен епизод включваше президента Байдън, който също е автомобилен ентусиаст, зад волана на ретро Corvette.

През 2016 г. Лено участва в катастрофа, след като драг състезател с мощност 2500 конски сили, в който той беше пътник, се преобърна по време на тест на пистата Irwindale Speedway в Калифорния. "Е, това със сигурност беше вълнуващо", каза тогава Лено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
3
 
! Отговори
Вижте преди 1 година
...типична оядена мазна англосаксонска физиономия...сега леко препечена разбира се
3
1
 
6
 
! Отговори
Който обича ... преди 1 година
...ретро класики, да разгледа гаража на Джей Лено. Има от пиле мляко, всякакви марки, предназначение, двигатели, пара, дизел, бензин, трансмисии, всичко от раждането на колата през 19 в. Дано не е пострадал много, Бог да го пази, има безценни неща.
2
6
 
1
 
! Отговори
Един с една преди 1 година
Дреме ни....
1
1
 
4
 
! Отговори
Харви Дент преди 1 година
Джей Лено се очаква да играе Харви Дент в новият филм за Батман