Никол Кидман - дръзка и различна в нова кампания

Новата линия Garde-Robe стартира през декември
24 ное 2022 22:33, Дарена Найденова
7
Никол Кидман - дръзка и различна в нова кампания
БГНЕС
Ако някога сте чели или гледали поне „50 нюанса сиво“, знаете за какво става въпрос в историята. Ако пък не, ще ви разкажем набързо. Четирите книги от писателката Е. Л. Джеймс се въртят около отношенията между милионера Крисчън Грей и младата журналистка Анастейжа Стийл, които подписват договор за връзката си, в който са описани няколко правила, според които се позволяват или забраняват действия във и извън спалнята.
 
Една от най-запомнящите се реплики от поредицата е „Г-н Грей ще ви приеме сега“, казана на Анастейжа от асистентката на Крисчън още в началото на историята. Тогава милионерът с тайна професия трябва да даде интервю пред съквартирантката на Стийл, но се разболява ден по-рано и трябва да бъде заместена. Именно така се случва първата среща между бъдещата двойка, а останалото, както казват, е история.
 
Ако си позволим да вземем назаем репликата от Е. Л. Джеймс и да я подобрим малко, бихме казали „Г-жа Кидман ще ви приеме сега“. Само така ни идва да опишем новата роля на Никол Кидман, а именно – бизнес дама в рекламна кампания на известната модна марка Balenciaga. Снимките се появиха в социалните мрежи преди ден, а на тях актрисата изглежда повече от чудесно и готова да завладее света, както вече е направила с Холивуд.
 
Включвайки новата линия Garde-Robe, стартирана през декември, рекламата е заснета от фотожурналиста Джошуа Брайт, който работи предимно за New York Times, но е публикувал свои снимки в други известни издания като The Guardian, The Washington Post, Vogue и National Geographic. Придружаващите видеоклипове са направени от Роузи Маркс, известна с портретите си на неохранявани обекти. Базираната в Лондон фотографка има зад гърба си кампании за Bottega Veneta, Martina Rose, Ganni и Marc Jacobs.
 
 
Никол Кидман е показана облегната на бюрото си в черно кожено палто, наподобяващо крокодилска кожа, с колан, черен чорапогащник и черни обувки на висок ток. Голяма кожена дамска чанта в черно е оставена на бюрото зад нея. С емблематичната си червена коса, пусната свободно, актрисата позира с кръстосани крака, предизвиквайки опонентите си на словесен двубой.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От тия химии в лицата им, имам чувството, че лицата ще им се отлепят от скелета и ще паднат всеки момент.
5
0
 
2
 
! Отговори
Far&away преди 1 година
В аквамен поне е някаква си там кралица на рибите, а в тази кампания ...
4
0
 
2
 
! Отговори
Бабоебец преди 1 година
Еех,одъртя и тая и почна да се прави на интересна.
3
1
 
1
 
! Отговори
от северозападО преди 1 година
Е па да й се обаждаш.., колко да й се обаждаш?! То "такованье" и бой се не връщат, а ти си бая назад с матриала!!
2
7
 
2
 
! Отговори
от северозападО до 1 преди 1 година
е па сложи, брато снимка на жена ти, да а видиме ние колко е убава, щом таа ти е грозна!!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя кошмарен Yрунгел се снима в някаква извратена реклама как яде червеи и бръмбари. Въобще не искам да слушам за новите малфункции на отвратителното съзнание на тая бабичка.