Уил Смит: Не наказвайте колегите заради моите действия

Актьорът наруши мълчанието след забраната да участва в Оскарите
29 ное 2022 13:30, Петя Славова
15
Уил Смит: Не наказвайте колегите заради моите действия
Снимка: БГНЕС

Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва в церемонията по връчването на Оскарите.

Актьорът, който изгуби самообладание по време на миналогодишната церемония по връчването на наградите, удари шамар на сцената на комика и водещ Крис Рок, който се подигра със здравословното състояние на съпругата му Джада Пинкет Смит.

На фона на това актьорът се обърна към феновете си с молба да гледат новия му филм "Еманципация" и да подкрепят "голямото изкуство".

Говорейки в YouTube канала Jake's Takes, Уил Смит призова зрителите да не наказват колегите му за неговите действия.

"Със сигурност последните няколко месеца бяха трудни. Просто се надявам, че тези грандиозни артисти, които се събраха в този проект, няма да бъдат наказани заради няколко ужасяващи момента на недискретност от моя страна", каза той. "Мисля, че работата, която режисьорът Антоан Фукуа е свършил, и всички артисти, участващи в този филм, както и важността на историята, трябва да надделеят над тези чувства."

Премиерата на "Еманципация" по кината е насрочена за 2 декември, предава БГНЕС.

54-годишният актьор се появи в понеделник вечерта в епизода на "The Daily Show with Trevor Noah", където разкри, че след нощта на шамара в него е имало "ярост". Той също така добави, че когато се е прибрал вкъщи след церемонията, го е чакал деветгодишният му племенник, който е видял шамара и го е попитал: "Защо удари този човек, чичо Уил?“

Смит разкри едно от "най-големите неща", които е научил през последните няколко месеца.

"Това, че трябваше да си простя за това, че съм човек, нали разбирате“, каза Смит. "Винаги съм искал да бъда Супермен. Винаги съм искал да спасявам девойки в беда. Трябваше да се смиря и да осъзная, че съм човек с недостатъци“, завърши Смит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Няма да ги наказваме заради примитивната ти проява!
10
1
 
2
 
! Отговори
Гого преди 1 година
Въобще не са искрени извиненията му. Едва ли се е смирил, просто са намалели поканите за участие във филми и затова е готов да си посипе главата с пепел. Само сълзливи клишета...Бил си мислел, че е супермен и спасява клетите девойки??? Мале, мале. Истината е, че очакванията му са били, че с този си "благороден" шамарен жест, ще блесне като рицар в доспехи, ама не му се получи. просто се видя на сцената грозната картинка на един побойник, та май й жена му, която , уж, защитаваше , я хвана срам...
9
3
 
10
 
! Отговори
Професионалиста преди 1 година
Всеки прави грешки.Чест прави на тези които си признават и извиняват.На всеки понякога му избиват балансите.Човешко е.Добър актьор и добър човек.Няма какво да кажа повече .
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 - Щеше да е заслужен, ако беше на улицата. На тези представления винаги излзиа един и почва да ги бъзика наред. А и кво толкова га брани тая бърсъра смотана - изневери му с набор на синът им ....
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 7 - жена му е много долно и манипулативно създание, което му взе парите и му съсипа живота, няма какво да я защитава а да я разкара директно.
6
6
 
12
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
"Уил Смит стана за смях пред целия свят. " ---- Защо да е станал за смях, бе, ***? Защото защити честа на болната си жена??? За смях стана Крис Рок, хем изяде шамара, хем демонстрира ниската си култура и маниер на възпитание и поведение!
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз харесвах Уили много ама заради тази плешива мумия да се изложи така, да удари Крис Рок(който е готин) и после да псува и реве. Просто пиенето, дррогата и мумията му взеха здравето. Дано измисли нещо да се реабилитира и да маане мумията най-вече.
4
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уил Смит е звезден ***. Стана за смях пред целия свят.
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въобще не ми допада като актьор, но от прочетеното съдя че шамара е бил заслужен, няма защо да се извинява.
2
3
 
19
 
! Отговори
Наско преди 1 година
И аз бих му ударил повече шамари , това не са теми за шеги .
1
13
 
13
 
! Отговори
Тракиец преди 1 година
Не само че няма да гледаме поредната еврейско не-гъ-рска чи-фу-тска продукция но и спираме да гледаме всеки филм с главни герои че-рни-лки, още по малко пък ако говорим за някакви ционистки ЕМАНЦИПАЦИИ