Баскетболистът Радо напусна „Фермата“ по свое желание

Това стана по средата на дуела с Яни
32
Баскетболистът Радо напусна „Фермата“ по свое желание
Снимка: bTV

След като направи десетки безпрецедентни нарушения на правилата във „Фермата“, разпали купища скандали, държа се агресивно с конкурентите си и принуди продукцията да наложи тежки наказания на всички участници, баскетболистът Радо реши да напусне риалитито. Капитанът на Локо предпочете да се оттегли сам пред заплахата съфермерите му да гласуват единодушно за неговото изгонване.

„Тъй като за пореден път нарушавам правилата на „Фермата“ и не искам да причиня отново болка и лишения на моя отбор, поемам цялата вина и ще напусна доброволно предаването, макар и дни преди мечтания от мен финал. Както е казал най-великият българин - ако печеля, печелят всички, ако загубя, губя само себе си“, заяви патетично Радо, перифразирайки Васил Левски.

Оттеглянето му предизвика вълна от облекчение сред останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева, които той докара до ръба на нервна криза. Заради неговите провинения участниците бяха наказани да гласуват дни наред, а заради агресията му започнаха да се страхуват за сигурността си в стопанството. Повечето от тях бяха убедени, че Радо се е сринал психически и че е по-добре за него да излезе от предаването.

Баскетболистът си тръгна от риалитито по средата на извънредния дуел с Яни, шампиона от третия сезон на „Фермата“. Тепърва ще стане ясно срещу кого пчеларят ще се изправи отново на Арената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
28
 
! Отговори
Не че нещо преди 1 година
Че Радо си беше шило е ясно. Но отстраняването би трябвало да е единствено и само от продукцията. Всички други са в конфликт на интереси. То и за това в обществата има съд. Защото ако осем баби от входа не ви харесват, като нищо може да ви изгонят от жилището.
8
2
 
22
 
! Отговори
Гласуващ преди 1 година
"Бяха наказани да гласуват дни наред". Така наказват и цяла България - да гласува 5 пъти за 2 години, а се задават и още гласувания идната година.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преместих.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хайде, хайде . Под всяка статия пусната за теб ли ще си пишеш сам. Радо, стегни се.
5
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типичния агресор, който като се види на тясно почва да се прави на жертва и как всички били срещу него. Пълно е с такива тарикати и в реалния живот. Още в началото самото предаване ми падна в очите, като спазариха момичетата от единия отбор да ходи по бански в замяна на това да им се предостави въдицата от другия. Доста пошло.
4
32
 
13
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 1 година
"Големите мъже" с тънките ..... сметки. Мнооогоо принципните. Но тихичко се подмокряха от страх пред идеята, че може да излязат на арената срещу Радослав. Изобщо, това да елиминираш конкурент по подобен начин си има ясно и обособено име. Свързано с най-древната професия.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече не му издържат нервите без белото, затова
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е по америански тиртип, уволнен си - не аз напускам!
1
4
 
35
 
! Отговори
Ken преди 1 година
След десетки нарушения организаторите не го наказват с изгонване. Така възпитават чувство за безнаказаност, което се наблюдава и в реалния живот. Защо изобщо се допускат подобни "образователни" предавания ? Защо няма червена точка на екрана ?