Кание Уест призна: Виждам доброто и в Хитлер

Според него нацисткият лидер е изобретил микрофона
2 дек 2022 10:30, Нели Христова
60
Кание Уест призна: Виждам доброто и в Хитлер
Снимка: БГНЕС

Американският рапър Кание Уест, който официално смени името си на Ye, открито заяви симпатиите си към нацисткия диктатор Адолф Хитлер на фона на обвиненията в антисемитизъм.

През последните месеци рапърът привлече вниманието на медиите заради антисемитските си изказвания, след което редица големи марки обявиха, че ще спрат да си сътрудничат с него.

Още по темата

"Виждам доброто и в Хитлер. Обичам всички и евреите не могат да ми кажат: "Можеш да ни обичаш, можеш да обичаш това, което правим с договорите, можеш да обичаш това, което популяризираме с порнографията". ...Не е позволено да кажа открито, че този човек е направил нещо добро и ми писна от това. У всяко човешко същество има нещо ценно, с което допринася за света. Особено Хитлер", заяви Уест в предаването InfoWars с конспиративния теоретик Алекс Джоунс. Рапърът нарече Хитлер "човекът, който е изобретил магистралата и микрофона, който използвам като музикант".

В края на октомври Си Ен Ен съобщи, че Уест се възхищава на Хитлер и дори искал да нарече албума си на името на водача на нацистка Германия. Според бизнес мениджър, работил с Уест, рапърът е създал враждебна работна среда, включително заради "манията" си по Хитлер. Той твърди, че Кание се възхищава на това как Хитлер е успял да "натрупа толкова много власт" и как нацистите са използвали своята пропаганда.

Няколко други източника съобщиха на канала, че Уест е предложил да нарече албума си от 2018 г. „Hitler“, но в крайна сметка е променил решението си и го е нарекъл „Ye“.

Втората световна война, отприщена от Хитлер, е най-опустошителната и кървава война. В нея загиват над 55 милиона души, от които 27 милиона само в Съветския съюз. Големи загуби претърпяват Полша (около 6 милиона души), Югославия (1,7 милиона души), Китай (над 5 милиона души) и други страни. Загубите в САЩ са 400 000 души, а във Великобритания - 370 000 души. Общите загуби на Вермахта са 13,4 милиона души, включително 10 милиона на съветско-германския фронт. Армиите на съюзническа Германия губят 1,725 милиона души. Загубите на Япония са над 2,5 милиона души. Политиката на преследване и изтребване на евреите, провеждана от режима на Хитлер и неговите съюзници, води до смъртта на 6 милиона души в периода 1933-1945 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
до №16 преди 1 година
Точно това направиха американците - изкупиха и икономиката и територията на Якраина , ако не знаеш .После пеместиха въжделенията си към Русия и даже я разчлениха в мечтите си. Е , колко да търпи Путин.
39
0
 
1
 
! Отговори
Иван Костов преди 1 година
Виждам и сред тук коментиращите много нацистка ***...предполагам всички до един фенове на Путин и гласоподаватели на Възраждане. Вземете се скрийте някъде бе, никой не ви харесва, вие сте тумор за обществото, ***!
38
0
 
0
 
! Отговори
До 48 преди 1 година
Човек и ти ли като тоя. Толкова ли ви е трудно да разберете нюанса - че когато някой извърши нещо толкова зловещо като да избие милиони невинни граждани, да подчини цяла нация на диктат и да започне Трета световна война, каквито и положителни качества да е имал или каквото и добро да е произлязло от това, бива заличено тотално. Това са елементарни неща. Тед Бънди също е бил явно добър съпруг и интелигентен, но мисля, че 30+ изнасилени и убити жени заличават това. Какво ви има на вас хора?
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почти всяка война е спечелена от агресора! Хитлер обявява война на Полша и печели войната, Англия и Франция започват втората световна война обявявайки война на Германия и печелят войната.. В този ред на мисли Хитлер няма вина за втората световна защото НЕ той я е започнал, факт!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пачему го банват горкия? Нали нaцизма е на мода, особено в Укрия? Или Укрия може да е нaцистка и да мята свacтики, ама Каниенчо не може? Нали беше демокрация?
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, а когато канадския Джъстин Трудо се възхищаваше на Китай за "мерките" и за репресиите над населението, що не се сетихте да драснете един анализ?
34
0
 
0
 
! Отговори
Киро-Роки преди 1 година
А дали има някой да му даде една книжка и да прочете, как е прочистил европа от маврите (gr.-черен), покрай евреите и ще мине на другия бряг!
33
0
 
1
 
! Отговори
Mdolla преди 1 година
Момчето категорично е "изплискало легена"Нали е аотист.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 40: Ако подкрепящ Хитлер и нацистите значи ги подкрепящ и си им фен или нацист. Но няма как да подкрепям татуирани бандюги който ако ги върна с машина на времето при нацистите те ще ги за стрелят или вкарат в лагер при мангустановаците и гомямоносците. Те се канят да превземат Русия така че са велика сила или поне кокаина е велика дрога(Думи на великият Марадона)
31
0
 
0
 
! Отговори
:)= преди 1 година
До 38: Ами преди това кой ни е управлявал? Някой по различен ли? Путин е евреин по майчина линия и дядо му е евреин и пръв приятел и личен готвач на Сталин. Хората като цяло забравят какво се е случило преди седмица и на това разчитат вампирите наречени политици. Изсмукват парите и живота от хората. Над тях платени от организации други подобни и така нататък.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама така де! Ако ще подкрепяме Украйна с нейните азовци и бандеровци, значи трябва да подкрепяме и Хитлер! Или не може Хитлер, а само ураинските му фенове?
29
0
 
0
 
! Отговори
:)= преди 1 година
Само да добавя още нещо ако може така? Царя на Русия не си ги изпраща сам комунистите а му ги пращат. С много пари платени от Швейцария влог на зионистите или 5000 златни крони май бяха на Ленинчо което се равнява на 5 милиарда евро да си сформира преврат в който да убие царство семейство в Русия и да наеме войници(от затвора). Та така са те евреите и все се правят на жертви.
28
0
 
2
 
! Отговори
:)= преди 1 година
Тия 6 милиона евреи ги дъвчат 12 години в Американската преса преди Адолф да вземе властта. Това е крита тайна от Муриката щото не им отърва на Родшилд да си признаят че са налива ли пари в офанзивата срещу Германия и са помагали на Германия по време на войната. А за 6те милиона има видеа.... А фалшиви ли да са? Ами има архиви от Американската преса със лозунги за 6 милиона умиращия евреи започваща от 1906 година.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"13.4 млн загуби на Вермахта, 10 от тях на съвецкия фронт" Рядко срещана, по своя мащаб, лъжа..
26
0
 
0
 
! Отговори
Някой до 31 преди 1 година
Ами то е края на Германия то се вижда. Има граници и тънки линии във всичко- може би на това се казва национални интереси.То това вече не е германски народ ако не виждаш, а паприкаш. А за това изгорена земя благодаря, за информацията. Разбрах от къде е идеята за лудият крал в Игра на тронове.....
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сталин е убил повече във Втората световна от Хитлер. Но всички се концентрират само върху последния. Да не говорим, че Англия и САЩ финансират и двете страни! Айде да не ни смятате за толкова глупави. А иначе - ясно е, че човечеца си прави ПР - вероятно дори не знае кой е Хитлер.
24
0
 
1
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Хитлер г-н Никой е смятал, че ако неговия режим падне, това е края на германския народ, за това той в последните месеци от ВСВ нарежда провеждането на така наречената политика на изгорената земя или иначе казано взривяване на цялата критична инфраструктура и промишлена база. След Хитлер Германия е в тотален колапс и буквално срината, така че това което си написал няма връзка с реалността. Единствено и само благодерение на плана Маршал, ФРГ се възстановява икономически сравнително бързо.
23
3
 
0
 
! Отговори
Някой до 16 преди 1 година
Това казвам и аз, ако си умен при толкова *** народ по-света с парите който имаш и управляваш може и без война....
22
3
 
2
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Добро утро. Без последните му лудости е направил доста за германците и сега имат стандарт с тези пари, но уж ги е срам, но им е доста добре. Били са зверски бедни, тръгнал срещу лихварите...създал социалната им политика и т.н. Лошото е, че е луднал, а се оказва, че лудостта има най-много последователи и фенове незнайно защо. Сега когато демонстрират стандарт с откраднати пари и убийства уж ги е срам от него, но са горди с полученото...извратеняци
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко с времето си, преди Хитлер и Наполеон е бил оплюван, но днес оценките за него са далеч по-умерени и правдиви. Реално ако търсим големи злодеи през 21 век, Сталин и Мао са без конкуренция, но някакси днешната пропаганда е твърде благосконна към тях, защото не може да извлече същия дивидент като от Хитлер.