Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП

Тази седмица беше най-кошмарната в живота ми, заяви актрисата
6 дек 2022 17:30, Нели Христова
192
Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП
Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човекът, който се е опитал да я убие.

Още по темата

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 

Ето и целият й пост:

Добро утро, мили хора.

Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?! '' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.

Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...

Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами вярно си е че Вергов не е цвете за мирисане - егоцентрик/нарцист си пада и леко не може да си контролира враждебността
89
10
 
5
 
! Отговори
До 97 преди 1 година
Верно ли има хора, които вярват на пълни фентъзи измислици, родени от стимуланти? Това е взето от булевардните романи в Юлиевата руса главица! Той беше агресивен дори и срещу Рачков в Капките!!! Има записи.
88
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не я познавам и не ме интересува. Как така е на първа страница тва?
87
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много започнахте да наглеете, женички! Киро Брейка е много прав в това отношение. Сещам се за един мой приятел съсед. Отивам на гости аз с приятелката ми и неговата приятелка леко подпинала започна да го обижда:...Аз те издържам бе, ти кога ще докараш пари в тоя апартамент? Не те ли е срам бе? Човека търпи, търпи вика й: Остави *** маааа...Оная продължава. Това поне един час. Оня й казва: Остави *** мааа, остави *** мааа..ще ти е.. майкатааа маа. Ние си тръгнахме. На другия ден онази посинена.
86
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фурнаджийска лопата. Изплямпа как съжалявала,че като са я набили си и е замълчала. И как ако може да върне времето щяла да каже всичко.После като я разпитваха пак си траеше. Е нали съжаляваше,че не си казала. Що после пак си замълча. Проговори чак като я натиснаха да си каже. И сега иска съчувствие.
85
2
 
2
 
! Отговори
До 91 преди 1 година
Това първо го писаха ПИК. Но дали пък в Пик са невинни???
84
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А верно ли че заплашила Вергов, че ако не продължи да я плющи и ходи с нея, тя ще му направи живота черен, като прелъсти дъщеря му, накара я да се влюби в нея и после я изостави както Юлиан нея?
83
9
 
2
 
! Отговори
До 92 преди 1 година
И как точно " му се качила на главата"??? Ти нещо като свидетел ли си? Отиди в прокуратурата да свиделстваш като как точно Диана му се качва на главата?
82
1
 
5
 
! Отговори
Сергей преди 1 година
Няма лоша реклама
81
1
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Един път кUrva - завинаги кUrva.......Нормалните жени си търсят работа, а тая си търси богат kYрррр... Даже не я знам коя е тая
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 92 А тя преди това му се е качила на главата. Е кво да я прави Юлиян? Бооокйййй и само бой!
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не че е ПР акция, ама само се опитват пак да ни пробутат Истанбулската конвенция. Имат си план хората и си го следват. Малко незабелязано мина новината "ПП разработва стратегия за ранното детство заедно с неправителствения сектор". Всячески се напъват да изпълнят поръката на американските си господари. Грантове има да се усвояват. И ей така докато си говорим набил ли я е Дядо Мраз или не я е набил, ще вземат така между другото на нас да ни набият една Истанбулска конвенция...
78
13
 
1
 
! Отговори
До 86 преди 1 година
Не Диана е " издрала очите" на Юли, А ТОЙ - НЕЙНИТЕ. ЗАЩО ТИ КАТО МЪЖ СЕ ПОСТАВЯШ В РОЛЯТА НА ЖЕРТВАТА? ГЕЙ ЛИ СИ?
77
3
 
7
 
! Отговори
Вергов преди 1 година
Само на феминистки ще ми станете....
76
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От написано тук, АЗ пък разбрах че много мъже са тормозени от жените си - и трябва да търпят не само психически тормоз, а и физически понякога - ти си си пийвал до късно с приятели - тя те посреща с тиганя на вратата и докато ти мели сол на главата и те обижда какво жиОтно си, те налага по гърбината, а ти горкия не смееш нищо да кажеш и направиш = щото наЛЕ - тя е жена.
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 81 Не ако ни направят проблеми жените, а ако ни се качват на главата тогава пердашим. Има разлика, Майничке хамава! Само защото е жена и има право да ми издере очите ли, а аз да си стоя като цървулякк без да реагирам??
74
12
 
2
 
! Отговори
До 83 преди 1 година
Амбър Хърт искаше ПАРИ!!! ТАЗИ - НЕ. МАЙ ИМА РАЗЛИКА??
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази лепка се прави на Амбър Хърд ама и края ще е като нейния.
72
13
 
5
 
! Отговори
Майна преди 1 година
От написаното тук се вижда, че МНОГО МЪЖЕ БИЯТ ЖЕНИТЕ СИ, АКО ИМ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ - РАЗБИРАЙ АКО СИ ПОТЪРСЯТ ПРАВАТА!!!! Много ниско падате, момчета! Жалко ЗА ВАС!
71
2
 
1
 
! Отговори
ддоктор преди 1 година
А, не. Разместването на челюстта е с поне десетгодишна давност.