Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП

Тази седмица беше най-кошмарната в живота ми, заяви актрисата
6 дек 2022 17:30, Нели Христова
192
Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП
Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човекът, който се е опитал да я убие.

Още по темата

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 

Ето и целият й пост:

Добро утро, мили хора.

Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?! '' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.

Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...

Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
имам някакви съмнения че до края на седмицата историята ще се промени и оцвети още - с нетърпение следя развитието на сценария - главните герои са ясни и това че има насилие - дано насилника си понесе заслуженото, но сценария търпи все по-сериозно развитие
69
20
 
2
 
! Отговори
До ромски боклуци преди 1 година
Ти може и да си ром, но Диана НЕ Е! !!! Много добър човек и прекрасна художничка!! За разлика от теб.
68
2
 
14
 
! Отговори
И след тая преди 1 година
Развинтената фурия, всички наистина жертви на насилие ще цъдат поставяни под знаменателя на откачалки и виновни? Някой май я ползва за по-сериозни цели- оправдаване на истинските изродди.
67
16
 
7
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ЧЕТЕТЕ ЖЕНОМРАЗКИТЕ КОМЕНТАРИ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИ ЗА МЪЖЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!!! ОЩЕТЕНИ ОТВСЯКЪДЕ, УВИ!
66
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Римлянката, Вергов малко те е бил.
65
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хч не е пиар, аз ям доматите с колците.
64
2
 
6
 
! Отговори
ахахаха преди 1 година
Ако е така, няма ли близки и приятели, които да върнат"жеста" на лицето и да не ни занимават.
63
3
 
27
 
! Отговори
И какво ни преди 1 година
Интересува някаква си недоразвита лигла и фантазьорка, която пише есета като за четвърти клас??? Що не я обиди някой стругар или тракторист? Що не сезира прокуратурата, а излязла на трибуната на ОФ- събранието, да ни разказва неноррмалните си сънища???
62
4
 
5
 
! Отговори
ЕК преди 1 година
Ако се абстрахирам от всякакви приказки остава боя и това, че има мъже които си го позволяват. Едва ли някой иска да му се случи на него.
61
4
 
0
 
! Отговори
След 10 години преди 1 година
Тук ще намерите бланка съгласие за с.екс с и без безопасни условия на труд и кеф на лична отговорност Да се попълва в три екземпляра със свидетели Важи еднократно Също има формуляри за стоп лимит на харчове в мола и на козметик но те не са толкоз търсени
60
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
некадърница
59
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрахме, че е топ многострадална Геновева да се успокои.
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой е тоя дето я разобедил да не ходи да си вади медицинско и в полицията - някой от екипа бил?
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хепи Ванче номер 2! Няма да ядеш бой лииии...
56
2
 
23
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Нека се абстрахираме от това, че е добра в рисуването и е известна актриса (добра или не) и гледаме на нея като на обикновена жена. Главният въпрос е защо СЕГА? Не толкова защо се е случило, въпреки че това не е маловажно, но защо е мълчала толкова време и точно сега реши да търси морална компенсация. Това ми е интересното на мен.
55
2
 
25
 
! Отговори
До 37 - Обективно преди 1 година
С глас се смях. Че и написано с главни букви. Та била бита защото била зодия овен А че трудно ще намери нормален мъж е ясно като бял ден. И не е заради зодията, а защото изглежда халтава (от това което е написала), а отделно излъчването и е на жена, която прави проблеми. Никой не иска хем хахава, хем проблемна, дето не знае ако тръгнете да късате какава мизерия ще ти надроби
54
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато си некадърен в това което правиш почваш да търсиш внимание и слава по други начини започваш да се правиш на жертва.
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първипътя чувам тази не е пиар акция това нейното.
52
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой ми дава гаранция, че казва истината? Май по-скоро я тресе ревност, че Юлиян не й обръща внимание като жена вече. Прав е Дачков, че има нещо политическо и соросоидно в поведението. Защото по принцип Вергов се отнася с уважение към руското кино и изкуство, в интервюта е казвал.
51
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Съмнявам се, диагнозата е ясна. Тази показност, търсене на съчувствие и публика. Обърканите несвързани мисли, .не изваденото свидетелство. Интриганството- въвличане на др хоравлизане в обстоятелствени обяснения и оправдания дианозата не е трудна, , но проблемно е лечението. тези индивиди считат себе си винаги за прави и неразбрани.