Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП

Тази седмица беше най-кошмарната в живота ми, заяви актрисата
6 дек 2022 17:30, Нели Христова
192
Диана Димитрова: Не е ПР акция, кариерата ми е ТОП
Снимка: Facebook

Актрисата Диана Димитрова, която преди седмица сподели във Фейсбук профила си, че е била жертва на насилие от свой колега на снимачната площадка написа, че не желае нито стотинка от въпросния човек. Тя каза, че иска единствено морално възмездие от човекът, който се е опитал да я убие.

Още по темата

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Диана в публикация в социалната мрежа. 

Ето и целият й пост:

Добро утро, мили хора.

Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?! '' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.

Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...

Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са ни го назначили за главна митутка на държавата и ще трябва да го търпим
49
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я вместо да пише такива протяжни и скучни писания, по-добре да вземе да си признае какво е правила преди шамара! Няма да й се смеем много.
48
0
 
11
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Даяна, ти знаеш ли вица за бай Лазо и Цицерон?
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А дали и Дед Мороз не чете и пише ТУК?!
46
2
 
18
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Даяна 1000% чете тука, че и пише. Следете внимателно. Литографии...
45
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като изчетох поредната й изповед ми се струва, че това е невероятно комплексирана представителка на Me Too. А като й разгледах иначе красивото лице заключих, че е и доста злобничка.
44
3
 
12
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Обаче и ЮВ е неприятно същество. Тв и той е трябвало да се анихилират и готово :)
43
2
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
Бай Юлиянчо Вергов не си поплюва! Бие яко шамари като го ядосате, феминистки!
42
3
 
26
 
! Отговори
Съмнявам се преди 1 година
дали и най-добрият психиатър може да постави диагноза по тези объркани мисли на объркан човек.
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кво всъщност е станало? Чувам някви неща, че се държала така, че й е било малко само един шамар... Някой знае ли историята?
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е? Че как - нали беше рисувала през Юли, пък Март(трета буква от азбуката - "В") там нещо си друго правила. Днес - убиец, утре и изнасилвач трябва да излезе.
39
0
 
25
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Таз утре да я поканят в оня краварски развъдник, у фермата при гала... ===)))да си изплаче и там сълзливата мъка в някоя нова версия...
38
27
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Който не разбира от рисуване и Не е виждал нито една графика, нито една литография, нито една картина на Диана - слага минуси ангро и се изказва Т.ъ.п.ичко! Съжалявам ги! Но това е реалността в БГ!
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е тази?
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е ПР акция, ама на тая снимка пак си изглежда бушонирана. :))) Явно така си се гримира момата.
35
36
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ДИАНА Е АБСОЛЮТЕН ТАЛАНТ ОСОБЕНО В РИСУВАНЕТО. ТВОРБИТЕ Й СА С ЧУДЕСНА ЕНЕРГИЯ. СЛУЧВАТ Й СЕ ТАКИВА НЕЩА ЗАЩОТО Е ЗОДИЯ ОВЕН И НЕ ОТСТЪПВА НА МЪЖЕТЕ, НЕ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!!! ПОКЛОН, ДИАНА! ВЯРВАМ ТИ ЗА ВСИЧКО! МНОГО СИ НЕЗАВИСИМА, А ТОВА НЕ СЕ ПРОЩАВА ЛЕСНО - НИТО ОТ МЪЖЕТЕ, НИТО ОТ ИНТРИГАНТИТЕ - МЪЖЕ ИЛИ ЖЕНИ!!!Успех и Късмет! Но грудно ще намериш мъж по- мъж от теб самата! Просто Няма такива мъже!
34
2
 
38
 
! Отговори
Съвет: преди 1 година
Моме, най-добре за теб е временно да закриеш всички твои ъкаунти в социалните мрежи и да спреш да пишеш умнотии. Поне за 3 месеца, а най-добре завинаги.
33
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АхаАбсолютни циркове. Намерила си е аудитория за да й съчувства, а тя да се прави на жертва. Има крещяша нужда от интензивни занимания с психотерапевт.
32
0
 
26
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Нямам идея коя си.
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРЪЦ!!!