Аштън Къчър и близнакът му с първо общо интервю

Двамата взеха участие в документален филм
3
Аштън Къчър и близнакът му с първо общо интервю
БГНЕС

Аштън Къчър може и да е познат на света като глуповатия и забавен герои от сериала „Шеметни години“ или от предаването „Пич, къде ми е колата?“, но в реалния живот нещата не са съвсем същите. Наскоро той разкри, че е преминал през истинско изпитание със здравето си, след като е бил диагностициран с рядка форма на васкулит. Сега актьорът говори малко повече за заболяването си и как то се отразило на живота му.

 
„Събудих се един ден и имах проблеми със зрението, едва виждах“, казва Къчър пред д-р Дейвид Агус в епизод от документалния филм „Прегледът с д-р Дейвид Агус“, който се излъчва в платформата Paramount+. Допълва, че васкулитът е причинил още проблеми със слуха, равновесието и придвижването.
 
Васкулитът е възпаление на кръвоносните съдове, което може да причини увреждане на тъкани и органи. Някои от симптомите включват умора, замаяност, загуба на слуха, временна или постоянна слепота и задух.
 
„Има неща, с които свикваш в живота си, например възможността да виждаш ясно. И тогава, в един момент, не можеш да видиш нищо“, казва още Къчър. Преди това той разкри диагнозата си в предаването „Оцеляване в дивата пустош с Беър Грилс“, а по-късно изясни нещата в профила си в Туитър, като обясни, че автоимунното му заболяване е било преди три години и оттогава се е възстановил напълно.
 
„Винаги ще искаш да си възвърнеш здравето, което някога си имал“, споделя актьорът.
 
 
В епизода от предаването „Прегледът с д-р Дейвид Агус“, Къчър сяда за първото си съвместно интервю с близнака си Майкъл, който е роден с церебрална парализа и е претърпял животоспасяваща сърдечна трансплантация на 13-годишна възраст. В ексклузивен клип от предстоящия епизод, Аштън си спомня за емоционалния момент, в който брат му влиза в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
На брат пит брат му преди 1 година
И къде е брат му близнак в цялата работа?
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ащън Къчър е като турско име.