Хари сравни Меган с покойната си майка

Ето какво каза
9 дек 2022 16:14, Ивета Иванова
9
Хари сравни Меган с покойната си майка
Снимка: БГНЕС

Принц Хари сравни съпругата си Меган Маркъл с майка си - покойната принцеса Даяна. Това се вижда от документалия сериал за Хари и Меган по Netflix - "Harry&Meghan".

"Толкова много от това, което е Меган и каква е тя, е толкова подобно на моята майка. Тя притежава същото състрадание, същата емпатия, същата увереност. Тя има тази топлина в нея.", обяснава принцът.
 
Хари споделя, че знае, че много хора не са съгласни с това, че е напуснал кралското семейство през 2020 г. Но той не желае историята с майка му да се повтаря и иска да защити семейството си.
 
"Приемам, че ще има хора по света, които ще са фундаментално несъгласни с това, което направих и как го направих, но аз знаех, че трябваше да направя всичко, което мога, за да защитя семейството си, не исках историята да се повтаря", посочва Хари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
И сгреши ......
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не мога да го разбера. Да не би да обвинява семейството си, че е убило майка му? Не беше ли майка му тази, която търсеше вниманието на медиите? Не беше ли тя, която имаше връзки с ЖЕНЕНИ мъже, докато ревеше пред света чрез медиите, че съпруга й обичал друга жена? Сега този и жена му не спират да се появяват в публичното пространство, както и да провокират медиите да пишат за тях. И очакват да им вярваме какви са филантропи. Даяна не блестеше с интелект, но поне имаше голямо сърце.Тези -нищо
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Де да имаха поне едно общо нещо
5
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Ако беше беден нямаше и да те погледне хахаха. Любов ли е пари ли е миш маш ли е. Кой за какво се бори и какви са му комплексите.... След баба ви всички сте тотал щета....
4
3
 
15
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 1 година
Този лигльо,като няма потенциала сам за изпъкне като личност,се крие под полата ту на майка си,ту на жена си.
3
1
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Да не чува !
2
2
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 1 година
Каква обида за Даяна!
1
6
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
И двете бяха шавливи, ако това е имал в предвид?