Хидратация, слънцезащита... Бюти тайните на Ан Хатауей

Актрисата не ползва тежък грим
5
Хидратация, слънцезащита... Бюти тайните на Ан Хатауей
БГНЕС

Има нещо воайорско задоволително в отделянето на фактите от холивудската уелнес измислица. И няма нищо по-забавно от това да се потопите дълбоко в здравната тенденция за деня. Но в свят, в който знаменитостите се кълнат в студени гмуркания, сок от целина и вода с лимон всяка сутрин, е освежаващо да видиш звезда да извлича ползите от проста уелнес рутина.

Разбира се, говорим за Ан Хатауей. Да, във винаги актуалните новини, Амелия Миньонет Термополис Реналди, принцеса на Геновия, става все по-блестяща година след година – и все още успява да прилича на себе си в тоалети, подобни на тези, носени в „Дяволът носи Прада“.
 
Благодарение на едно особено разкриващо интервю с нейния треньор Дон Саладино и намеците, които тя изпусна за това как изглежда, че старее в обратна посока, успяхме да разберем, че все пак Хатауей има няколко тайни, които може да са ни от полза. За щастие, тя ги споделя с нас точно навреме за студените дни, когато кожата ни има тенденцията да изглежда по-суха и по-груба от обикновено.
 
Съвети за красота от Холивуд – тайните на Ан Хатауей
 
1. Задължителният слънцезащитен крем
 
Имайки предвид, че всеки около нас, включително и ние, иска да изглежда все по-млад и с по-освежена кожа, е важно да знаем как точно да постигнем тези ефекти и да задържим визията си красива възможно най-дълго.
 
Ан Хатауей изразява подобни чувства в интервю пред The Sun. В него тя говори по-подробно за отдадеността си да държи настрана вредните слънчеви лъчи. Цитира битката на баба си с рака на кожата като мотивация за прилежното и често прилагане на слънцезащитен крем. И предвид ирландския и френския произход на Хатауей, майка ѝ винаги е подчертавала важността на защитата на по-светлия ѝ тен.
 
Но актрисата не спира дотук. Въпреки че продуктите, които прилагаме локално, са ключов компонент за здравето на кожата, тя прави крачка напред със стария, но ефективен подход – скромният чадър. Особено в слънчеви дни може да я намерите скрита под сянката на любимия си аксесоар. Въпреки че може да се изкушите да пропуснете този понякога досаден и тежък за носене трик, знайте, че чадърите могат да блокират значителен процент ултравиолетова светлина – поне 90%, ако изберете черно.
 
 
2. Хидратация
 
Хатауей се кълне, че вечният блясък е по-често резултат от лесни, достъпни навици, отколкото от специални процедури и тенденции. Подобно на нейния ангажимент към слънцезащитния крем, тя е привърженик и на хидратацията. Наред с многобройните ползи от това да останем хидратирани, които всички знаем добре – насърчава здравословното храносмилане, повишава енергията и предпазва нашите стави – пиенето на достатъчно вода помага за поддържането на здравословен тен.
 
Водата винаги е един от най-лесните и достъпни начини да останете здрави и да поддържате кожата си в оптимална форма. Въпреки че определянето на редовната хидратация като чудодейно лекарство е пресилено твърдение, изследванията показват, че тежката дехидратация може да накара кожата да загуби своята еластичност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.