Всички говорят за документалния филм на Меган и Хари

Уилям и Кейт изненадоха с любовен портрет
17
Всички говорят за документалния филм на Меган и Хари
БГНЕС

В началото на седмицата се появи и вторият трейлър от предстоящия документален филм на Меган и Хари, който ще разказва за любовната им история, трудностите в кралското семейство и защо всъщност са решили да напуснат Лондон. Проектът ще бъде разделен на две части от по три епизода, като първата ще се появи в Netflix на 8 декември, а втората ще е достъпна седмица по-късно.

И докато всеки се чуди как ще реагира кралското семейство на видяното, то принц Уилям и Кейт Мидълтън сякаш нанесоха своя ответен удар, публикувайки няколко снимки от зад кулисите на тазгодишните награди Earthshot. Колекцията беше пусната в Instagram, като за заглавна снимка бе избран красив портрет на принца и принцесата на Уелс, на който те изглеждат повече от влюбени.

Черно-белите снимки са елегантни и красиви, като показват Кейт в дългата ѝ зелена рокля, която всъщност е взета под наем. Темата на ежегодното събитие е опазване на околната среда, като гостите са помолени да не си закупуват нови дрехи за зеления килим. Принц Уилям избра костюм, който често носи на кралски събития, давайки пример на останалите господа.

На първата снимка се вижда как съпрузите леко нарушават кралския протокол, седейки близо един до друг, а принц Уилям е поставил ръка върху гърба на съпругата си. Подобни романтични действия рядко могат да се видят на публично място от страна на кралски представители, които трябва да спазват определени правила.

Добрият пример: Меган Маркъл сготви топли ястия за бездомни жени

Как Елизабет е приемала връзката на Меган Маркъл и принц Хари?

Глория Стейнем за Меган Маркъл: Тя е съвсем различна от написаното в медиите

Малко по-късно се вижда как Кейт гордо аплодира Уилям, който закри вечерта в Бостън с вдъхновяваща реч относно опазването на околната среда и поздрави тазгодишните победители в надпреварата. Earthshot са награди, връчвани на пионери в мисията към по-зелена планета, които са в размер на 1 милион долара. Средствата са в помощ на проектите на победителите, които са насочени към различни аспекти в опазването на околната среда, включително почистване на океаните, по-чист въздух и рециклиране на отпадъка.

Още за документалния филм на Меган и Хари, както и за ангажиментите на Уилям и Кейте четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
0
 
! Отговори
Варна преди 1 година
МЕГАН И ХАРИ СУПЕР СТЕ ОБИЧАМ ВИ,ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА ВИ ГО ЖЕЛАЯ!КОЙТО НЕ ВИ ХАРЕСВА НЯМА ВКУС, КОЙТО ВИ ХАРЕСВА НЕМОЖЕ ДА ВИ ПРИТЕЖАВА.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една бивша артиска , сключи догоров за 100 млн. долара , за да покаже пикантерии и клюки ,които само са от значение за американското общество! Жалко за мъжа , който още не осъзнава какво ще следва или парите са по-важни за него?
14
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ега ти снимката!..-Парад на мумиите !..СМЕШЕН СВЯТ !!!!
13
1
 
5
 
! Отговори
Лорд Минчов преди 1 година
Тази новина изпъли изпълни края на седмицата ми със съдържание! Божее, доживяхме!
12
8
 
6
 
! Отговори
До11 преди 1 година
По-злобни от вас - хомосексуалистите няма! Мразите всеки и всичко
11
3
 
29
 
! Отговори
Мадона преди 1 година
Хари е добро момче но ако не беше с кралско потекло щеше да си умре девствен. А Меган яде и пи за сметка на кралицата няколко години, а после се изпърдя и замина за Америка да разправя колко е зле в Англия. Ха ха ха.
10
14
 
16
 
! Отговори
Станчев преди 1 година
По-ограничените българи са задавени от омраза и мизерия. Мислят че Русия ще ги спаси от тази мизерия, а реално Русия е основния извор на мизерията.
9
4
 
14
 
! Отговори
Каква поредна ромска преди 1 година
Драма !
8
1
 
24
 
! Отговори
777 преди 1 година
Един мъж поведе ли се по женска пипка, резултата винаги е катастрофа!Засрами се брат!
7
3
 
19
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Някои си мислят, че светът се върти около тях и тяхната държава и затова пишат "всички", а нашите журналисти само го цитират без да се замислят. Мен лично не ме вълнуват пикантериите около монархическите особи, а съм сигурен, че и в самото кралство не всички живеят с проблемите им.
6
4
 
12
 
! Отговори
GD преди 1 година
Какво ни пълните главите с глупости?Кой се интересува от тия. Не виждате ли какви проблеми има на нашите глави.Хванали сте се за някаква жълтения сякаш е от национално значение за България. Айде малко по за нашите ширини..
5
1
 
16
 
! Отговори
Не съм всички преди 1 година
Много ми е интересно как черно-бели снимка показват... Зелена рокля?!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като изцепите нещо от името на всички...Аз лично не говоря така автоматично означава че не са всички.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои са тези всички? Бабите пред блока ли ?
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакам от ЕС да направят филм как украинци живеят в луксозни хотели на Слънчака докато пенсионери умират с по 200 евро на месец от глад.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не.