Дъщерята на Гуинет Полтроу дебютира на Седмицата на модата в Париж

Тя участва в дефилето на Chanel
26 яну 2023 18:23, Дарена Найденова
2
Дъщерята на Гуинет Полтроу дебютира на Седмицата на модата в Париж
БГНЕС

Епъл Мартин очевидно ще павира свой собствен бизнес път, избирайки да не върви по стъпките на известните си родители.

18-годишната дъщеря на Гуинет Полтроу и Крис Мартин остави на заден план киното и музиката, влизайки в света на модата. Тя направи дебюта си на голямата сцена, участвайки в дефилето на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж. Епъл беше облечена с черно-бяла карирана рокля и блейзър, които бяха дело на известната френска марка. На дефилето също така присъстваха актрисите Луси Бойнтън и Сейди Синк, облечени в Chanel и режисьорът на „Елвис“ - Баз Лурман.
 
Модният журналист и телевизионна личност Дерек Бласбърк не пропусна да отчете дебюта на Епъл, споделяйки няколко снимки в социалните мрежи от зад кулисите. На тях 18-годишната дама позира самостоятелно и в компанията на други известни лица, след което се наслаждава на заслужена вечеря след дългата вечер.
 
„Карл Лагерфелд среща Епъл Мартин, когато тя е само на 4 години и казва, че тя някога ще се превърне в момиче на Chanel. Днес това стана реалност“, написа Бласбърк под снимките. Очевидно Мартин уверено се подготвя за тазгодишната Met Gala, която ще бъде в чест на покойния дизайнер, като от гостите се изисква да изберат тоалети на марки, в които той е работил през живота си.

Крис Мартин включи децата си Епъл и Моузес в новия си албум

За първи път: Гуинет Полтроу показа доведените си деца

Подобно на емблематичния стил на известната си майка, Епъл носеше русата си коса изправена и разделена на път. Гримът ѝ се състоеше от опушено око с крилата очна линия, завършвайки с розов гланц. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връзкарка.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предната еврейска шуробаджанащина.