Неостаряващи звезди - как Джулиан Мур се грижи за кожата си?

Актрисата показа своята рутина
26 яну 2023 21:26, Дарена Найденова
5
Неостаряващи звезди - как Джулиан Мур се грижи за кожата си?
Getty

Джулиан Мур разкрива най-добрите си тайни за красота и показва една от любимите си черти.

Представяйки се в свеж и естествен вид, 62-годишната актриса и носителка на „Оскар“, показа на феновете рутинната си грижа за кожата, докато участваше в последния епизод от поредицата „Тайните на красотата“ на Vogue. Във видеото тя казва на списанието и неговите зрители и читатели колко много обича луничките си, шегувайки се колко голям подвиг е да рисуваш веждите си всеки ден.
 
След като закрепи косата си с ластик, Мур използва ежедневен почистващ продукт, признавайки че е заменила обикновената си кърпа с такава, която е малко по-ексфолираща и помага за премахването на мъртвите кожни клетки. Мур съветва зрителите да не използват ексфолиращата кърпа твърде грубо, тъй като това може да увреди кожата им.
 
„Рутинната ми грижа за кожата става все по-сложна с напредването на възрастта“, казва актрисата. Две от нещата, които остават постоянни обаче са миенето на лицето и носенето на слънцезащитни продукти.
 
След това Мур използва продукт, който да се бори с фините линии и да насърчи производството на колаген. Следващата стъпка е нанасянето на серум с витамин С и антиоксидантен защитен крем.
 
„Изглежда сложно, но не е“, добавя актрисата, отбелязвайки че прави същата рутина и преди лягане.
 

Съвети за красота от Холивуд: Тайните на Ан Хатауей

Петте тайни на Ана де Армас за безупречна кожа

Бюти съвети: Петте тайни на Флорънс Пю

Мур продължава с разкрасителната процедура, включвайки крем за шията, околоочен крем, масажор за лице и слънцезащитен крем. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Джулиян Мур... преди 1 година
...ми е любимка. Обра точките във филма "Буги нощи" с Марк Уолбърг. Който не го е гледал, да се поправи.
3
0
 
4
 
! Отговори
тТт преди 1 година
По-добре да приемеш, че остаряваш и да си живееш с удоволствие личния живот, без да се съобразяваш с мнението на Холивуд и журналисти! Или поне с леки корекции, а не мумифицирани като Мадона или Шер! Аз поне не виждам нищо красиво в пластмасово лице и със сгърчана като на влечуго гуша.
2
0
 
5
 
! Отговори
И.Б. преди 1 година
Видът на Жулиан Мур на снимката е на остаряваща, но все още красива жена с бръчки, отговарящи на възрастта й. Ако не се бе гримирала, щеше да изглежда по-естествено и от моя гледна точка по-добре.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А жанката как е не се ли е спаружила????