Децата на Меган и Хари с нови титли - заради коронацията на Чарлз III

Експерти смятат, че така искат да привлекат двойката
21 мар 2023 23:10, Екип на Tialoto.bg
18
Децата на Меган и Хари с нови титли - заради коронацията на Чарлз III
БГНЕС

След като Чарлз III направи Арчи и Лилибет принц и принцеса, феновете на кралското семейство имаха основателни въпроси, като например защо не ги лиши от титлите им. Според кралските правила, след смъртта на Елизабет II, тронът ѝ беше зает от принц Чарлз.

Тогава децата на принц Хари и Меган Маркъл имаха пълното право незабавно да получат титлите принц и принцеса като законни наследници (шести и седми по ред на наследяване, съответно).
 
Тогава мнозина се чудеха дали Чарлз III ще промени традицията, след като херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха с цяла порция скандални разкрития за живота в кралското семейство в мемоари и документален филм на Netflix.
 
Някои експерти смятат, че Чарлз III е решил да даде титли на внуците си, за да не развали най-важния ден от живота му – коронацията на 6 май. Този празник трябва да се превърне в символ на единството на нацията. Следователно не може да се говори за никаква раздяла в семейството.
 
В допълнение, „раздаването“ на титли от британския монарх може леко да намали вниманието към изявленията на херцога и херцогинята на Съсекс. Също така се предполага, че с акта си Чарлз III иска да докаже, че безусловно спазва кралските закони и може да се разчита на него.
 
Според колумниста Ричард Фицуилямс Чарлз III е дал титлите на Арчи и Лилибет, защото те автоматично им принадлежат.
 

Кой лъже в историята: Кортни Кокс, принц Хари и едни вълшебни гъби

След като останаха без резиденция: Принц Хари и Меган Маркъл може да откажат поканата за коронацията на Чарлз III

Счупен нос и то няколко пъти: Принц Хари продължава да разказва за миналото си

„Крал Чарлз очевидно е бил прав, като е решил, че Арчи и Лили трябва да получат това, което автоматично им принадлежи, без значение какви трудности има в момента дворецът с техните родители“, подчерта експертът.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.