Джейн Сиймур за баланса между работата, връзката и семейството

Бракът свършва, но не и родителството, споделя известната актриса
22 мар 2023 06:00, Иванка Гъркова
16
Джейн Сиймур за баланса между работата, връзката и семейството
БГНЕС

Джейн Сиймур се е омъжвала и развеждала цели четири пъти. И за провала на своите бракове обвинява своята натовареност в киното и влечението на бившите по други жени. Днес актрисата, станала по-известна с главната роля в сериала „Д-р Куин, Лечителката“, е щастливо обвързана за Дейвид Грийн. Макар да не може да даде рецепта за успешен брак, звездата споделя каква е тайната да открие отново любовта на 60. В откровено интервю за списание Hello, тя разкрива за своите житейски уроци и това как постига баланса между работата, връзката си и семейството. 

„Броят на браковете е плашещ, но обяснението на всички тях е напълно рационално. Омъжих се млада, на 20 години, за прекрасния Майкъл Атънбъро, който и до днес е един от най-близките ми приятели“, казва тя по повод това, че е минавала под венчило няколко пъти.
 
Бракът свършва, но не и родителството за Джейн и нейните бивши
 
Сиймур разкрива, че тя е имала страхотни бракове и нито един от тях не е прекратен по нейно желание. Просто в един момент, работата ѝ я отдалечавала от любимия човек.
 
„Имах кариера и те намираха някой друг, докато бях заета с работа. Мисля, че малко от това продължи. Но с мъжете, които са бащи на моите деца, въпреки че бракът свърши, родителството никога не свърши“, обяснява актрисата.
 

Джейн Сиймур ожени сина си втори път

Стилът няма възраст: Джейн Сиймур на червения килим

Джейн Сиймур приема остаряването с усмивка

Сиймур е женена за Майкъл Атънбъро от 1971 до 1973. След това среща Джефри Планър, на който е съпруга между 1977 и 1978. После се венчава за Дейвид Флин (1981-1992). А нейният последен съпруг е Джеймс Кийч (1993-2005). В наши дни тя си има човек до себе си и няма намерение да се омъжва.
 
Джейн посочва, че за една жена е трудно да признае за проваления си брак. Но днес тя смята, че може би и двамата в него са търсили различни неща, което води до крах на отношенията. Тя е категорична, че е трудно за един мъж да бъде с някой известен като нея, който непрекъснато е ангажиран. Това създава конфликти и води до ревност.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
3
 
! Отговори
Харпър преди 1 година
До Само питам...Има доста повече роли, но за да ги знае човек, трябва да се поинтересува. Освен това, тя продължава да работи и не само в киното. А за опит, о да, има много опит в живота си и определено човек може да научи от нея много.
8
3
 
8
 
! Отговори
Харпър преди 1 година
Джейн Сиймур е достойна за уважение по много причини. Добра актриса, с много роли, включително и като момиче на Бонд (за тези, които мислят, че единствената й роля е д-р Куин). Дори в момента, на 72 г., тя работи и то в/у страхотен проект. Невероятен човек е, с много опит в живота си и преспокойно мога да я нарека пример. Светът има нужда от повече хора, като нея.
7
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
Аз пък като жена й се възхищавам, не знам колко мъже е измъчила, но изглежда като силна жена с дух и която умее да се поддържа и да изглежда добре на всяка възраст. Жена за пример. Другите още на 40 се отпускат и се изоставят.
6
2
 
7
 
! Отговори
Име преди 1 година
Д-р Куйн - мъчителката. Измъчила е май бая мъже.
5
2
 
6
 
! Отговори
Ръкоделчо преди 1 година
Бой по главата .... :D
4
4
 
6
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
И какъв експерт може да бъде някоя с ЧЕТИРИ ПРОВАЛЕНИ БРАКА И ОЩЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ "НЕЗААНГАЖИРАЩИ" КРАТКОТРАЙНИ ВРЪЗКИ ? Да не говорим и каква актриса е с една единствена голяма роля изиграна преди повече от 50 години ?
3
4
 
2
 
! Отговори
Глас от тъдява преди 1 година
Една съседка на 70+ вдовица от доста време, се запозна с един нейн набор и първо ги виждах на кафенце, а последно време живеят заедно - любов ли е, съжителство ли ама са щастливи. Наскоро бяха за 10 дена на Бенидор(Средиземноморието край Барселона).
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запазете си терзанията за себе си
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубав ден!