Пике проговори за Шакира

Футболистът не се притеснява за имиджа си
23 мар 2023 20:30, Екип на Tialoto.bg
2
Пике проговори за Шакира
БГНЕС

След като се раздели с певицата Шакира, футболистът Жерар Пике получи доста критики от обществото. Стана ясно за неговите многобройни изневери, а бившата му любима изля недоволството си към него в песни, като последната BZRP Music Sessions Vol. 53 счупи 14 световни рекорда на „Гинес“.

Колумбийката дори нарече парчето химн за жените по света, като допълни, че написването на текста ѝ е помогнало да преживее по-леко тежката раздяла с бащата на децата ѝ.
 
В същото време бившият защитник на „Барселона“ заяви категорично, че не се вълнува от публичния си имидж. Оттеглилият се от футбола испанец бе подложен на унищожителни критики, след като заряза майката на двете си деца и се хвана с 23-годишната студентка Клара Чиа.
 
Въпреки това той обясни, че се чувства щастлив и че за него най-важни са децата му. В ново интервю за El Pais футболистът призна, че в момента е щастлив.
 
Въпреки всички негативни изявления в негова посока, той си прекарва чудесно с новата си любима Клара Чиа.
 
„Много съм щастлив. В живота ми настъпиха промени и успях да запазя щастието си“, каза Пике в интервю с репортери.
 
 
Най-важното за Жерар е да остане верен на себе си и никога да не изневерява на принципите си. В момента не съжалява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати тъпата! А със хубавата известна Шакира не беше щастлив,тока ли,че и 2 деца? 1во се научи каква е щастлив!? Вътрешен процес,явно никога не ки бил ,не си щастлив! То тая безлични гробница Клара няма място за сравнение с Шакира две различни жени ,едната известна богата изглежда 30 майка другата *** никакви цар,грях е изневяра и да разделим семейство
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
La pela...es la pela