Принц Хари проговори за иницидента с папараците

Полицаи си спомнят за трагичната смърт на принцеса Даяна
24 май 2023 04:05, Дарена Найденова
8
Принц Хари проговори за иницидента с папараците
БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл бяха подложени на сериозен тормоз от страна на папараците в Ню Йорк преди седмицата. Двамата бяха преследвани в продължение на повече от два часа по улиците на града, като полицията е трябвало да помага в безопасното им ескортиране, за да се опази както техния, така и живота на случайните минувачи и участници в движението. 

Сега, когато Хари и Меган се разминаха на косъм с ужасяващи последици, принцът си спомня за пагубната нощ на 30 срещу 31 август 1997 година, когато майка му загива в катастрофа. Тогава принцеса Даяна и приятелят й Доди ал-Файед са преследвани от папараци, които принуждават шофьора на колата да натисне пълна газ, да изгуби управление и да се забие в бетонен стълб в тунел под Париж. 
 
38-годишният херцог на Съсекс е разказал пред приятели за своята ужасяваща нощ, случила се повече от 20 години след смъртта на Даяна. Тогава той е споделил, че преживяването е било най-близкият му досег с начина, по който майка му се е чувствала през целия си живот и особено в навечерието на 31 август. По време на смъртта на принцесата на народа, Хари е едва на 12 години. 
 
В своя мемоар Spare принцът си спомня за времето, когато минал по същия тунел, в който загива Даяна, за да се опита да намери обяснение и причина за катастрофата. Тъгата по загубата на майка му е основна тема в книгата на Хари, като той обяснява, че дълго време е смятал новината за лъжа и е бил убеден, че принцесата просто се крие, за да се спаси от папараците. 
 
Старши полицейски офицер Дейвид Дъглас, който е бил част от операция "Пейджет" - разследването на различните конспиративни теории около смъртта на Даяна, стартирано от британската полиция през 2004 година - казва в интервю миналата година, че случилото се с принцесата е ужасен и трагичен инцидент. 
 
Водещият Ранвир Сингх попита дали това е комбинацията от липса на предпазни колани, папараци, преслеващи колата, и водач в нетрезво състояние. 
 

Меган Маркъл се възхитила на лукса, в който живеят принц Уилям и Кейт Мидълтън

 

Още преди познанството си с принц Хари, Меган Маркъл показва решителен характер

 

Заради имиджа – Меган Маркъл може да пусне отново своя блог

"Когато погледнете повечето инциденти и злополуки, откривате, че има верига от събития и, ако някоя от тези вериги от събития беше различна, може би нямаше това да се случи", отговори Дъглас. По думите му, ако Даяна и Доди са били с предпазни колани, експертите вярват, че е имало 80% шанс те да оцелеят при катастрофата. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Хари, Хариии... преди 10 месеца
Жабокът принц с унищожените от жена му мозъчни гънки удобно забравя, че лейди Ди има двама сина. И Уилям загуби майка си, но не играе жертвата пред очите на целия свят, а съвестно изпълнява своя дълг да служи на нацията си. И Уилям се ожени, но не избра за съпруга нарцистична меркантилна лицемерна ку_чка, а сродна душа. И Уилям има деца с титлите принц и принцеса, но не ги крие от обществеността от страх да не го засенчат, а напротив - внимателно ги въвежда в ролите им на принцове и принцеси.
5
1
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 10 месеца
На тая жалка история може да повЕрват само най-верващите .... Всеки който е бил поне веднъж в Ню Йорк знае какви жестоки задръствания стават в центъра на града денонощно. Скороста не превишава 20 км/ч и трафика си е нещо съвсем нормално. Та как са ги "гонили" тия папараци ,че Чехлю тооолкова да се е уплашил и даже са сменили бронираната си лимузина за вммирисано нюйоркско такси а после се върнали отново в лимузината си? Въоръжени ли са били тия папараци та чак е било смъртоносно опасно ? Ха.
4
2
 
10
 
! Отговори
страшни смешки преди 10 месеца
Лигльо! Няма по-жалко и смешно нещо от мъж под чехъл!
3
0
 
6
 
! Отговори
Хари проговори преди 10 месеца
досега комуникираше с жестове тъй като не му достигаше АйКю!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А ми някой е наредил полициатада стои настрана ако беше някой украинци шега да пратят 10 полицейски коли )
1
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Често се случват злополуки на белите жени, които правят любов с *** *** от индийски, арабски, Черно африкански и индиански произход. Обикновено тъмните субекти убиват жестоко белите си съпруги, възлюбени или обекти за гнусни сексуални контакти.