Мис Силикон пак фучи на фона на чалга, а колата май е... депутатска

Наблюдателни зрители видяха интересен стикер
Обновена: 12 фев 2024 09:38 | 12 фев 2024 09:38, Нели Христова
294
Мис Силикон пак фучи на фона на чалга, а колата май е... депутатска
Снимка: Instagram

Нищо не може да спре "Мис Силикон" Катрин Йорданова. В началото на януари тя публикува клип от скъп автомобил, шофиран с 256 км/ч по магистрала "Тракия". Миналата събота пък си качи видео с пухкаво кученце, на което кара с превишена скорост.

Днес картинката е позната - миската се хвали със скъпия си автомобил на фона на бясна чалга и кара бързо край гара Подуяне. Наблюдателни потребители обаче се усъмниха, че колата не е нейна, а е депутатска.

Още по темата
На предното стъкло се вижда стикер, на който пише "Република България - Народно събрание".  

Носителката на титлата "Мис Силикон" 2022 г. Катрин Йорданова още в събота се похвали в социалните мрежи с безразсъдно шофиране, а за случая съобщи Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя как Йорданова шофира "Мерцедес" с над 250 км/ч, а за фон звучи попфолк музика. Видеото бе заснето на магистрала "Тракия", където позволената скорост е 140 км/ч.

@vitamincashnew #vitamincash #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #fy #gclass ♬ original sound - katrinyordanova77

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
1
 
! Отговори
..... преди 2 месеца
Тая ,,***'' е рожба на днешната демокрация,РЕКЛАМИРАЩА разкош,скъпи коли,дрога,фучаща с 260км/ч. не зачитаща законите и порядките на държавата.Подигравка на гърба на отрудените и ограбени българи!
229
0
 
0
 
! Отговори
Нормален преди 2 месеца
Поне разбрахме, че мозъка и е слязъл в ***. Сигурно горе и е доста ветровито.Ако я накарат да си напише името в районното най-вероятно ще напише мис силикон или мис кокаин. Лошото е за родителите и който най-вероятно ги е срам от нея и се крият.
228
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Понеже не е карал пил или с 260 км по магистралата, не е застрелял двама човека, не е член на Хизбула и не се обявява против конституционните промени НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ за Дамян Накев, който спечели ЗЛАТЕН МЕДАЛ на най-престижния финал на Световната Математическа Олимпиада в Куала Лумпур, под носа на всички азиатчета и целия свят. Българче, от Варна, I МГ Варна!
227
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая трябва да ми плати 2000 лв. , за да легна с нея. Какви ли нещастници и плащат на нея не знам ...
226
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Завършен гнусен КОДУП...!
225
0
 
6
 
! Отговори
Уха.... преди 2 месеца
Да дойде тази м....а да шофира с 250 км по магистралите на Испания. Спипат ли я дупе да и е на помощ.Влиза за няколко месеца в затвор, а там......
224
0
 
7
 
! Отговори
с.т. преди 2 месеца
Егати миската. Нито е красива, нито е умна, както се оказа. Просто една лигла.
223
0
 
12
 
! Отговори
Анна Роса преди 2 месеца
Като си сложат тия джуки и стават точно като надуваеми кукли.
222
0
 
9
 
! Отговори
Мис Бикини преди 2 месеца
Мис Силикон стана вече Мис Кокаин. O'karam Mashala.
221
1
 
4
 
! Отговори
Глобена? преди 2 месеца
Та тя има право и пропуск за Народното събрание!;
220
2
 
23
 
! Отговори
Лили Вилков преди 2 месеца
Ами така е ! Машината за отклоняване на внимание т.е. за полиране на мозъци работи с пълна сила ! А в туй време ,ценички растат ,партийци крадат , а вий се кефЕте на поредната npocmomuя на поредната принцеса-джукеса ...
219
0
 
21
 
! Отговори
Митю Пищова преди 2 месеца
Днес сабахлем, към 8:30, една джука, подобна на тази, но 20 годин по-дърта, и на която ще прилича тази, младата джука, най-нагло направи забранен ляв завой от Лайош Кошут по Скобелев в посока Руски Паметник. Караше съвсем новичък Хюндай Санта Фе или Тусон, не можах добре да го видя. За секунда се бях разсеял, седейки в колоната, и успя да мине. Цял ден не мога да си простя, че не можах да я секна. Баси гнусните мастюги. Какъв *** трябва да си да го вдигнеш на такъв *** грозобойник....
218
4
 
10
 
! Отговори
Ефрейтор преди 2 месеца
Ами така е, те ги арестуват тази мис силикон и Бойка Борисов. Полицаите ге арестуват, а после прокурорите ги пускат. На всимката отгоро, 10 дена след като убиха Нотариуса им, все за него говорят. Като си се знаят какви *** са, да си ги кажат, а не да изнувта хората за пари. Те иш затова го убиха съдружника на мутрата огт Бабинци. За това сега и този го убиха. Като им дават оръжия, ако те не знаят за какво се използват, може да питат министъра на отбраната.
217
4
 
14
 
! Отговори
Инженер - химик преди 2 месеца
Тази нали я бяха арестували ? Как така ще фучи. Сигурно е от партията му на Борисов. Нали и него го арестуваха, а после го пуснаха. Така е с политиците, които получават заплатите си от бюджета, както и полицаите. Аз няма нищо общо нито с бюджетите им, нито пък с политичедсите им лидери. Но пък, силиконите ги разбирам дори и повече от професорите и академика им Сапунджиев. Да ме прощава Господ, но съм просто доста по-добър като химик и физикохимик от него. Причината е повече от ясна.
216
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая става за депутат, но не знам на коя партия да я сложат начело, за да спечелят изборите?
215
0
 
17
 
! Отговори
Чичо Вичо преди 2 месеца
Стига писахте за ,,неизвестни" спонсори на делфинката.Напишете кои са майка и и баща и,и от къде са.
214
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен - Kви целувки бе, ти луууууддд ли сииии? Хляб слагаш в устата си! Имай малко разум!
213
0
 
22
 
! Отговори
Учен преди 2 месеца
Тая вероятно върви по 1500-2000 лв на вечер, а сега с тази реклама ша иска поне 3к. Обаче, чичко паричковци има доста, и те ще и снеса за клатенето. За това не и дреме, дори и колата да и вземат
212
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая със тия силиконови устни в момента я целуват всички писали тук! Аз съм номер 215.. Ако всички и заплатим за силиконова целувка по 100 лева тя ще получи 21500 лева. Има ли начин как пишещите тук да и заплатим? Може би е добре тя да отиде в центъра на София да застане със силиконовите си устни в положение целувка и да се наредим един след друг на опашака да я целуваме и да и плащаме!
211
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Нея не я мислете!