Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си

Никой не е над закона, отбеляза тя
30 апр 2024 11:16, Нели Христова
397
Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си
Снимка: БГНЕС

В момента, в който бъда пречка за разследване, ще се откажа от имунитета си. Това съобщи Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"През последните дни името ми стана повод за поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. Бях обвинена в извършването на документно престъпление.

Още по темата
Първо, искам да благодаря на всички свои близки и съмишленици за подкрепата.

По този казус, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно.

Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала.

Второ, отсега заявявам, че ще се откажа от своя имунитет в момента, в който бъде пречка за разследване.

Никой не е над закона.

П.С. Уважавам разследващата журналистика и сдруженията с каузи - само е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.

Корал вече е защитен със закон!

Поздравления за Антикорупционния фонд, които вчера публикуваха информация за най-дълбоко пазената и публично отричана тайна - че Нотариусът е бил сътрудник на МВР. Такъв е бил и през 2022, след като срещу него е имало разследване.

За да може никой да не е над закона, дори в неудобни случаи като този на Нотариуса, има още много работа да се върши. А колко силни ще сме, за да я свършим, ще зависи от изборните резултати", пише още Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от Политика
Ще запомним НС с перманентна предизборна кампания
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сливенския , освен ако мустаците не се приемат за веществено доказателство , тогава може и за секс туризъм да се приема .
332
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В какво качество , това е условно казано , тук качество няма , тая ползва имунитет " Като наблюдавам фактите Леночка и контрацептиви не умее да ползва , та и правят бебета в скандални ситуации , та пък кво ли имунитет да изгражда , толкова е смотана
331
0
 
7
 
! Отговори
Познавач преди 2 седмици
Хиено, грабвай си мустаците и парцалките и марш към Сливенския затвор ! Кога най-после ще има правосъдие в тази клета държавица?
330
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Електронния и печат е в документа. Няма съмнение, че е фалшифицирала.
329
2
 
9
 
! Отговори
(^.^) преди 2 седмици
След любовните драми и увертюри с Кирчо, Ленчето май пак се забъркало в някаква каша, този път по сериозна ... кирчовците се възползваха от нея и сега е време да се отече и в канала ... !!!
328
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи Афера.бг, Бирд и Биволь както изнесат нещо за ББ е абсолютно вярно. Като извадят нещо за ПП и Лена е мръсно мероприятие на ДАНС.
327
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 344Та, кой ми ака в гащите? Каквото сам си го направиш, никой не може да ти го направи. Лапате като шарани очевидно режисирани снимки с кюлчета и пачки евро. На нито една от снимкит спалното бельо не е същото, като това от тези със спящия Боко. Незаконни записи от жилището на Боко. Ауу, какъв език! И като дойдоха ИТН и ПП в парламента, Боко даже се изчервява от езика им. Бил я хванал за"парапета"разбираш ли! Мета данните на файловете"крещят"! Не, това не евярно! И пак, кюлчетата!
326
0
 
8
 
! Отговори
значи преди 2 седмици
...значи подправянето на подписи е набеждаване !??? Ако някой фалшифицира твоя подпис дали този някой ще бъде само "набеден"? И с този фалшив подпис някй е застанал начело на държавата ! Е на това му се казва ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,което трябвя да бъде наказано по най-строгия начин ! Защо ли ги търпим още тези престъпници и шарлатани,които ограбиха всичко,дон което се докоснаха,пък искат и още,и още,и всичко ! Такава НАГЛОСТ и ПРЕСТЪПНОСТ никога не е имало в България !!!!!
325
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Евла, Буко и Шишо удрят под кръста и целта е да се омаскарят всички@
324
0
 
10
 
! Отговори
Ганди преди 2 седмици
Уенчето общата пак се изказа неподготвена, искала да благодари на всички свои близки и съмишленици,ама те са само баджанаците Киро и мъжо и,то други няма
323
0
 
8
 
! Отговори
Ад под небето преди 2 седмици
Зеления Чорап и Канадеца набутаха този изумруд в политиката.
322
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
какъв имунитет има тази?
321
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дечицата на тези от ДС излязоха по-големи наглеци от родителите си!
320
0
 
13
 
! Отговори
циганин преди 2 седмици
Обещанието не е като изпълнението
319
0
 
21
 
! Отговори
БГ ИСТОРИК преди 2 седмици
Тия от ПП-то се оказаха по-големи м*шенници и от гербаджийте и ш*ши хахаха, то не бяха кражби на милиарди, сделки и договори под масата или в тъмни соби по тъмни доби, сега и фалшификации на документи и договори...хахаха, за няма 2-3 години ни разказаха играта, таковаха ни м*мата за 100 годин напред....
318
0
 
25
 
! Отговори
жива да не бях преди 2 седмици
гьонсуратестото да не си мисли, че имунитета се предава по полов път ( то и Спецов тогава има)
317
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма да се откаже. Лъже. Колкото пъти кажат "ще" и тя, и любовника й Кирчо, и другата му любовница - Асен и останалите мошеници, винаги лъжат. Печелят време, замазват очите.
316
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Уморенааа Кааака Леееена, като ....
315
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Срам и позор! "някакво фиктивно подписче, от което не произтича никаква финансова или имотна вреда, от което не произтича никаква финансова или имотна вреда"- НАГЛОСТ ! От това "някакво фиктивно подписче" Киро застана начело и държавата ни е на този хал ! Нима сте доволни от грабежите и разрухата,които сътвориха шарлатаните,та "фиктивното подписче" да не значи нищо и няма финансова или имотна вреда !?????????
314
2
 
1
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 седмици
До Боко и Шиши (314): Така е. Народът ни е прос' (аргументи: 1. Масово хвърляне на пари от балкони и пенджерета, което продължава с пълна сила напук на всякакви разяснения по СМИ. 2. Гмеж от путинорусофили на път и под път. 3. Същото от възрожденци (което кореспондира с 2.). 4. Незаинтересованост от каквито и да са опити да се получат парите от данъците, чиято част е за издръжката на службите, ведомствата, организациите (ДАНС, НС, НРС, ВКС, ВАС, ВКП, ВАП...)...